MacTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu bana eksi rep verdiğin şimdi cevaplıyorum verim var onur heyecanlılık yaptı ve profesyonel bir davranış değil bana göre ilk 2 golü onun yüzünden yedik ama sonuçta maç bizim oldu.
Senin yapabildigin bu sadece ve kendini dokunulmaz saniyorsun! Benim mesajimi begenmiyorsun veriyorsun repini ancak hiç olmadik seyleri yazdigin mesajina ki o mesajda benim yazmadigim, soylemedigim seyler uzerinden bana salliyorsun ve bu haksizlik karsisinda ben repimi verince gururuna yediremiyorsun ve beni banlatiyorsun. Hosunada gidiyordur herhalde.

Ben ne demisim? Koskoca Turkiye'sin o kadar hazirlik maçi oynuyorsun ancak halen sakat oyunculara muhtaç durumdasin.

Simdi sana tek lafim var, sakatligi tam olarak iyilesmeyen Gokhan Gonul'u ki o Gokhan'dan burada da Turkiye'nin en iyi sag kanat oyuncusu diye bahsettik milli maçda tekrar sakatlandi ve belkide ameliyat geçirdigi bolgeden yeniden bir ameliyat geçirecek. OH canima degsin demeyecegim, seni senin basit laflarinla bas basa birakacagim.

Bana karsi çikan diger yorumculara da kapak olsun, koskoca milli takim sakat oyunculari çagiriyor diye elestirdik yuzumuze vurdunuz simdi alin sakatlarinizi oynatin durun.