ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş (ben) güvenilir tabii, ama siz güvenilir değilsiniz. sitenin google kaynaklı 750 hiti olduğunu söylüyorsunuz ve hitlerin %95 inin geldiği yer şurası:
http://www.ebesucher.de

hocam ayrıca sitenin banı yok demişsiniz adsense den banlı

yazıklar olsun size ki bu kadar basit hilelere başvuruyorsunuz?
ve yazıklar olsun bana ki 15 yıllık web geçmişi olan bir dinazor olarak bu kadar insanlara güvenebiliyorum hala.

en geç pazartesi günü iade bekliyorum..
%95 hitlerin kaynağı orası değil bu 1 ikinciside ben *********** değilim diyorumki garanti hesabım -300 avans hesap kapattırdım siz attınız parayı -150 geri ödeme yapıyorum göndermiyor ekim 5 maaş alıcam ya bekleyin yada ne isterseniz yapın ölemem ya kardeş elimden geleni yaparım ödemek için ama olmuyor. yok. 150 tl bu ya alan adı + hosting + post eklettirsen siteye sana 200 e maal olur ben 150 tl yi alıp bu kadar itraderim varken neden kaçim. R10 a üye olmak isteye bu kadar insan varken ben neden banlanmak istiyim. Bu zihniyet bitmeli aradan 2 gün geçmiş bana diosunki banlı bende neden banlı değil bu site neden ben adsense reklamlarımı yayınlayabiliyordum. Ebesucher.de den hit geliyor doğru ama %95 diyorsun ispatla beni bu siteden atsınlar hemde ömür boyu ne dersen yapsınlar ayıp ya. Site admin paneline gir 20 dk da bir googleden aramalardan hit geliyor gelen kelime bile sana söyleniliyor. nasıl %95 ya çıldırıcam