Aslında bu Gizleme Başlığı Altında bir kaç sitede daha açılmıştı bu konu ama ben biraz daha ayrıntılı anlatmak istedim unutmayın aramızda acemi kardeşlerimizde var bazen bu konularda zorlanabiliyorlar onlarıda düşünmek lazım
Şimdi Baştan Söyleyim Eğer siteye girdiğinizde "Siteme Giren her Kullanıcı benim günlük kaç hit aldığımı görsün" diyorsanız ücretsiz almanız gerek he yok görmesin kendimi rezil etmek istemiyorum derseniz tabi bunada ücret vermeniz gerek

ben konuyu ücresiz ve halka açık olarak anlatıcam.
Şimdi
Sayyac Sitesine giriyorsunuz
Ücretsiz ve Halka Açık adlı Sekmeyi tıklayın sonra gerekli alanları doldurun
Not : Kullanıcı Adında Kesinlikle Büyük Küçük Harf Kullanmayın Yoksa Kayıt Olamazsınız...
Kayıt işlemini bitirdikten sonra Önünüze Bir Sayfa Gelecek
Size
Hesap Tipiniz Diye bir Soru Soracak
Biri :
Diğeri İse :
Şeklinde ben Normal Adlı Sekmeye göre Anlattım Ordan Gerisi Size Kalmış Alttakimi Üsttekimi Diye
Sonra Oradaki Kodu Alıp
vBulletin - AdminCP'ye Giriyoruz ve
Stiller ve Temalar Adlı Sekmeyi tıklıyorsunuz ve
Stil Yönetimi adlı sekmeyi seçiyorsunuz
hangi temayı kullanıyorsanız onun karşısında
Bütün Ayarları Onunda karşısında Git Seçeneğine tıklıyorsunuz Bütün Ayarları Adlı Sekmenin Seçili Olmasına Dikkat Ediyoruz....
Sonra Orada Üst Üste 3 Adet Kutucuk Gelecek En Alttaki Kutucugun Sol Kısmında
Footer Yazar onun içindeki kodların en altında
//-->
</script>
Diye bir yazı göreceksiniz o yazıyı silmeden altına 2 adet daha boşluk ekleyerek altına o sayyac.com'dan aldığınız kodu yapıştırın Bu Kadar Sonra Anasayfaya Gelin ve Sayfanın En Altında Sayyac Resmini Göreceksiniz Bu Kadar
Ufak Bir Not : Eğer Sitenizde Görünmesini İstiyorsanız Burada Anlattıklarımı Harfiyen Yapın Aksi Taktirde Çalışmayabilir Ama Eğer Görünmemesini İstiyorsanız Size Bir Uyarıda Bulunmak İstiyorum Bu vereceğim Kodu Bulun
<!-- Sayyac counter START v4.3 -->
Başına Bu Kodu Ekleyin
<div style="display: none;">
Sonra Bu Kodu Bulun
<!-- Sayyac counter END v4.3 -->
Sonuna Bunu Ekleyin
</div>
Eğer Gizledikten Sonra Sitemi Nasıl Takip Ederim Diye düşünüyorsanız
http://www.sayyac.com/tr/stats/unique_visitors/(kayıt olduğunuz k.adını buraya yazın)
Girersiniz Bu Kadar
Umarım Faydalı Olmuştur Arkadaşlar Ama Anlatım Tamamen Bana Aittir Lütfen Saygısızlık Yapmayın !...