dedini yaptım aynı çekilen veriyi üste bir daha bastı ama silinmesi gereken yerde duruyor haklısın ben bu mantıkda düşünemediğim için çünkü bu konuda iyi değilim çok etraftan okuyup öğrenmeye çalışıyorum tabii bu durum gözümden kaçtı normal olarak

haklısın sürekli preg_replace orada <style> tagını bulamadığı için silemiyor da çünkü ben onu strip_tags ile engellemişim zaten

Alıntı
şimdi bi kere öyle aynı değişkeni seksen kere kullanma. hem preg_match ten dönenleri yazi adlı dizi değişkeninde tutmuşsun hem de preg_replace den dönen değeri yazi adlı değişkende tutuyorsun.
valla tam olmasını gerektiğini bilemediğimden o şekilde yaptım sitelerde ki kodlardan oluşturduğum içindir

doğru olan konusunda bir örnek verme şansınız varsa sevinirim

ve style tagı kalsın istemiyorum tabiiki sanırım yanlış anlattım en başta özür çok tamamen o bölümlerin silinmesini amaçladım

çok teşekkürler zaman ayırdığınız için tek tek str_replace yaptım çıkan o silmeye çalıştığım yerleri başka şansım kalmadı

strip_tags a <style> eklediğim zaman verdiğiniz kod çalıştı çok afedersiniz bileden boşa uğraştırdım sizi gece gece ama aldım bana düşen payı