Site adresi : oyunyurdu.com
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): açıklamada mevcut
Sitenin aylık getirisi: yok denilecek kadar.
Sitenin açılış tarihi: 12/2006
Kategori, sitenin içeriği nedir: oyun sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 250/gün
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: domain register 5 yıl, site açılımı itibariyle yaşı 4 yıl üzeri. PR 0
Domain Name: OYUNYURDU.COM
Created on: 22-May-05
Expires on: 22-May-11
Last Updated on: 27-May-10
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik,lisanslı scrip,domain
Hosting dahil midir: dahil değil
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız, sınırsız upgrade
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Siteyi ilgilenemediğim için, domain , lisanslı yazılım ve içeriğiyle birlikte satmak istiyorum.lisans kontrolünü şu adresten yapabilirsiniz :
http://www.phparcadescript.com/checklicense.php
Aktif edilmiş forum üyeliği vardır, forum üyeliği de verilecektir. scriptin orjinal fiyatı 45 $ dır. halihazırda 1241 adet türkçe eklenmiş içerik vardır. 2700 adet içeriğide ücretsiz destek forumundan indirip kurabilirsiniz ama 2700 içerik büyük ihtimalle ingilizcedir. Zamanında ortalama aylık bir getirisi vardı ama şimdi el atılırsa eski haline döneceğine inanıyorum.
Herhangi bir fiyat belirleyemedim. 45 $ script + 10 $ domain + 10 $ sembolik emek = 65 $ başlangıç fiyatıyla, açık artırma yoluyla fiyat tekliflerinizi almak istiyorum. Ortalama ve tatmin edici bir fiyat teklifi gelirse de satmak istiyorum.
Satışa hosting dahil değildir. 3900 oyun için iyi bir bandwith ve disk alanına sahip hostinge sahip olmanız gerekir.
Saygılar.
Ekleme :
Minimum artış oranı da kendini belirlemiş oldu. Minimum 25 TL artışla teklif verelim lütfen.
Ekleme 10/09/2010 - 17:00
* Sitede scriptin V3.0 versiyonu kurulu. V4.0 a ücretsiz olarak resmi forumdan başvurup sizin yapmanız gerekli.
Ekleme 10/09/2010 - 20:22
* Siteyi alacak arkadaşa vakit kaybı olmaması için V4.0 upgrade başvurusunu da yaptım. Büyük ihtimalle siteyi aktarmaya başladığında elinde olur.