arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar olması dileklerimle

2000 model ve üstü Citroen saxo dizel (Çok aşırı km olmaması şartı ile İlk Tercihim)
2000 model ve üstü Wolkvagen Polo
2003 model ve üstü Fiat Palio (dizelde olabilir)
2004 model ve üstü clio HB

modellerinde araç arıyorum ve uzun bir zamandır aramalarıma rağmen ya haşat arabayı kız gibi yutturmaya kalktılar yada 8000 liralık arabaya 12000 çektiler komple boyalı arabaların çoğu çizikten yada güneş yanmasından dolayı boyalı bitane bile takla atmış araba bulamadım bulsam alıcam yeterki sahibi dürüstçe söylesin yada sürtmeden dolayı 4-5-6 parça değişmiş ama kesinlikle kazadan dolayı değil nasıl sürtmekse artık bıktım son çare bu forumdan arıyorum değiştirmeyi düşündüğünüz aracınız olur çevrenizden olur fark etmez yeterki birbirimize dürüst olalım sonuçta bütçem 10000-12000 civarında ve varımı yoğumu + kredi mi ortaya koyuyorum tavsiye edebileceğiniz yaz fiyatlarıyla şişirilmemiş (ki pazarlık etmeyi sevmem karşımdaki öyle bir fiyat demeliki onun üzerine söz söyleyemeyim alıp gideyim) ederinin hakkkı e en azından da kredi borcu bitene kadar sorun çıkarmamalı çıkarsa bile yaptıramıyıcam öyle birşey olsun işte dağınık yazmışsam özür dilerim emin olun bıkma noktasına gedim

herkese hayırlı bayramlar saygılar