pLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emin ol. Senin sandıgından daha çok iyi tanıyorum kendilerini Bire bir karşılaştıgım günler oldu

Ama bizimkileri tanımaya ne dersin? Onları kücümsemiyorum. Ama gözümdede büyütmüyorum.. Madem öyle sende bizimkileri aşşağılamasan? 25-30 sayı fark yicek kadar kötü takım değiliz..

ABD maclarına bir bakalım.. Hiç zorlu maç yaptı mı? Çeyrek finalde bile Angola ile karşılaşıyor.. Bırakta herkese fark atsın.. Biz ciddi takımlara bile farkımızı atıyoruz.. Ha demiyorum ki ABD 'den cok daha iyi takımız 30 fark atarız. Tamam olabilir yenebilirler ama bizi çok alt edebilecekleri gibi bişey yok..

ABD 'yi zaten biliyoruz.. Sokaktaki oynayan insanlar bile bizim Galatasaray'ı Fenerbahçe gibi takımları bir güzel haşlarlar..

Bazen bu iş yürekle olur. Canını dişine takarsın oynarsın. Bakarsın kazanırız neden olmasın ?

Bana şimdi ABD böyle ABD şöyle.. maçlarını izlemedin galiba deme
Ben Türk mili takımını nerede küçümsemişim hocam? Sen demişsin onları küçümsemiyorum diye ama küçümsüyorsun. Ben zaten abd ile karışılaşırsak 40 sayı fark atarlar demiyorum. Ama bizim işimiz onların karşısında seninde söylediğin gibi " bakarsın kazanırız " a kalmış durumda. Tamam bu sene iyi bir çıkış yakaladık ama ne abd, ne ispanya, ne arjantin, ne almanya, ne sırbistan gibi ekiplerle karşılaştık. Bunlarda göz ardı edilmemeli.

Bayram bayram dahada uzatıp polemiğe çekmek istemiyorum, çünkü dediklerim farklı ve art niyetliymişm gibi algılanıyor