Merhaba arkadaşlar ilk konumuzda ilgi epey çoktu ama ürünü ilk olarak çevremde sunduğum için kısa sayıda stoklar bitti.Lens yurtdışından geldiği için kargosu biraz uzun sürüyor elime anca ulaştı.Önceki kampanyamıza göre burada yaptığımız değişiklik ürünü size hazır bir halde gönderiyoruz siz hiç uğraşmıyorsunuz sadece pc'nize programı yüklüyorsunuz.İster kontraplak'tan isterseniz kalın kartondan hatta metalden bile yapıyoruz hemde istediğiniz renklerde !!! Aşağıda size bazı konularda bilgi vermek istiyorum sonra yalnış anlaşılmalar olmasın.
Ayrıca ürünümüz görüntüyü yerleşimi sorunsuz yapıldığı takdirde 200 inç göstermektedir ! Lensimizin özelliği
Piyasada bulunan diğer lenslere göre en önemli farklı orjinal alman malıdır.Diğer lens'ler çin ve tayvan malı oldukları için fiyatlarıda düşük oluyor.Bazı arkadaşlar burada şu kadar sen niye bu kadara satıyorsn dediler söylüyorum lens almanya'dan geliyor ve diğerlerine göre kat kat daha kaliteli.Diğer lens'ler görüntüyü bulanık ve ekran boyutundan biraz daha büyük gösterdiği için tercih edilmiyor.En önemli nokta ise lensin görüntü kalitesi çok iyi ! Lensin büyüklüğü A4 kağıdı boyutundadır.Ürünümüz görüntü aygıtının ışığını hapsediyor.Böylece ışık lensimizden geçerek duvara yansıyor.
Nasıl Çalışıyor Bu Alet ?
Arkadaşlar size göndericeğim cihazı doğrudan monitörünüzün önüne (monitörün ekran kısmı belli miktar içeride olacak ve ışık almayacak şekilde) yerleştirilecek.Bilgisayarda kullanmak isterseniz ürünle beraber bir cd gelecek onu yükleyeceksiniz.Televizyonda ise görüntüyü ters bağlanamanız gerekmektedir onuda konunun ilerleyen bölümlerinde anlatacağım.Arkadaşlar karanlık bir ortam olması lazım.Görüntünün yansıyacağı duvarı iyi ayarlayınki görüntü kaliteside o kadar iyi olsun.Bilgisayar/TV başlattığınız zaman ürünümüzün içindeki lensler görüntüyü duvara yansıtacak ve dev ekranda istediğinizi izleyebileceksiniz

Üründe hiçbir şekilde elektronik devre yoktur herşey lensle olmaktadır o yüzden kırıldı bozuldu derdi yok.
Peki Ekranla Ürünün Boyut Ayarlaması Nasıl Olacak ?
Arkadaşlar bu konu üzerinde saatlerce çalıştım ancak en iyi sonuç şu ki sipariş vermeden önce bana kullanacağınız televizyon yada bilgisayarın ekran boyutunu ileteceksiniz.Ekran yüksekliği ve enini milimi milimine iletin.Yaptığımız ayarlamalar sonucu ürün elinize ulaştığı zaman bilgisayarınızın yada monitönüzün önüne hiç ışık almayacak şekilde yerleştirir ve karanlık ortamda denemeyi yaparsanız ürünün gayet iyi çalıştığını göreceksiniz.37 ekrandan 84 ekrana, monitörde 7 inç'ten 21 inç'e kadar desteklidir.
PC/TV İçin Nasıl Bir Ayarlama Gerekiyor?
Arkadaşlar en can alıcı konu burada başlıyor.PC için sorun yok görüntüyü ters çevirmek için size gerekli yazılımı cd ile göndericem ancak tv'ler için aynı olay mümkün değil.Size tavsiyem evinizde kullanmadığınız küçük boyutlardaki tv'yi bu ürünle beraber kullanmak olur.Yapmanız gereken çok basit.Bir tv tamircisine tv'nizi götürüp görüntüyü ters bağlatacaksınız hepsi bu kadar.
Ürünün dış yüzeyi hangi malzemelerden üretiliyor ?
Önceki konuda sadece lens'i gönderiyordum siz monte ediyordunuz ama bu konuda onun yerine size herşeyi ile yapılmış bir halde gönderiyorum.İstediğiniz malzemeden kontraplak, sert karton veya metal'den yapma şansımız oluyor.Hemde istediğiniz renklerde boyayabiliyoruz tamamen karar sizin.
Peki ürün sorun çıkartırsa ne yapmalıyım ?
Ürün herhangi bir sorun çıkartırsa tek yapmanız gereken sorunu detaylı ve resimli bir şekilde bana bildirmek.Eğer ürün'den kaynaklanan bir sorun var ise ürünü bana kargolayıp sorunlu olan parçayı hertürlü değiştirebiliriz.
Ekran boyutları bize yalnış iletildği zaman oluşabilecek problemlerden biz sorumlu değiliz ! Herşey iyi hoş peki bu ürün kaç lira ?
Fiyatlar isteğinize göre değişecektir.Ürün + dış yüzey fiyatları;
Kontraplak dış düze : 75 TL
Sert Karton dış yüzey : 70 TL
Metal dış yüzey : 100 TL
İsteğe bağlı olarak boyatmak isterseniz temel renkler elimizde mevcuttur.İstediğiniz renge göre fiyata sadece 5 TL ekleme yapılır.Ama boya istemiyorsanız ürün orjinal renginde size gönderilir.
Ek olarak;
Kargo kullanıcıya aittir.
Ödeme hesaba yatmadan ürün kargoya verilmez.
Ürünün elinize ulaşması 3 gün en geç 5 gündür.
Hertürlü soruda/sorunda bana ulaşabilirsiniz.
Lütfen sipariş vermeden önce monitörünüzün ekran boy ve yüksekliğini bana iletiniz.
Lense verilen zararlardan dolayı işlev görmez hala gelen ürünün lensini ücretli değiştirebiliriz.
En son fiyatlarımız budur 10 ve üzeri alımlarda indirim yapabilirim.
Ürünle beraber kargoda size 1 adet cd gönderilecektir.CD içerisinde gerekli dökümanlar ve görüntüyü ters çevirme yazılımı bulnmaktadır.
Resimler;
Elinize ulaşacak olan ürün ;
[/SIZE]
Not: Bazı arkadaşlar video'yu bekliyorlar videoyu maalesef çekme şansım olmadı bayram telaşı resimleri ekledim video'da en yakın zamandaa !!!