Arkadaşlar öncelikle script i yeni bitirdim.

Scripti php dilinde yazılmıştır.Köylere, Derneklere , Video Sitesi açmak isteyenlere
kolay bir kullanım sağlar.

İçine kurduğum entegrasyonlar.

Üyelik Sistemi

Video Ekleme Sistemi (Üyeler Dahil)

Resim Ekleme Sistemi (Üyeler Dahil)

Haber Ekleme Sistemi (Üyeler DAhil)

Duyuru Ekleme Sistemi (Üyeler Dahil)

Haber ve Duyurulara Yorum Ekleme sistemi

Ziyaretçi Defteri

Özel Mesajlaşma Sistemi

Admin Panelinden Özel Sayfa Oluşturma sistemi{
Şöyleki siteye istediğiniz zaman kimseye ihtiyaç duymadan sayfa oluşturabilirsiniz. Bu sayfayı aktif veya pasif yapabileceğiniz gibi hangi tür kişilerin girip giremeyeceğinide ayarlayabilirsiniz.(Üyeler,Ziyaretçiler gibi)
}

Anket Sistemi Şu anda yazılıyor.

Gelişmiş Admin Paneli de olanlar
Haber Kategori sistemi (Kategori açmak,silmek,yeni haberlere onay vermek gibi işlemleri yapabilirsiniz)
video Kategori sistemi de yukarıdaki gibidir.

Üyelik ayarları{
üye silme,bilgisini değiştirme , özel üye yapma,ve diğer ayrıntıları düzenleyip görebileeğiniz alandır.
}

Diğer Sayfa İzinleri bölümü...(Güvenlik için özel olarak yapılmış alandır. Sadece Adminlere,üyelere, yada ziyaretçilere göstermek istediğiniz sayfaları mesela (videolar bölümünü görsün yada görmesin) yada bir saldırı oldu index.php yi herkese kapatmak gibi işlemleri burdan yapabilirsiniz.)

Şikayetler bölümü{
Bu alanda üyeler sitenin haberler bölümünde,duyurular bölümünde veya resimler bölümünde istedikleri şeye şikayet edebilirler. Bunların gösterildiği alandır.

}

Scripti 2 Ay gibi bir süre tamamladım. Tamamen el emeği göz nurudur.
İstediğiniz özellikler entegre edilip silinebilir sorun değil...
Fiyat buna göre şekillenir bir daha...

Temsili resim yada video koyamadım inanın zamanım yok.
Ama msnden kullanıcı adımı eklediğinizde localhost dan siteyi size gösterebilirim..

Sitenin kullanımı hakkında satış yapılırsa nerde olursanız olun gelip size gösterebilirim.

Saygılarımla
Erdem UZUN