Şimdi tek tek alıntılarla cevaplarımı okuyun. Script ya v.arez yada çalıntı ona kesin eminim artık. Ha sen 80 tane mesaj var dedin ya gözüme çarpan (kavga ettiğin mesajlar hariç) mesajları alıntı yapıyorum.
warezdir diyen ilk mesaj 1.
5 itraderi var adamın ve 2si eksi itrader ki - rep 4

buna ancak gülünür ne iş yapılır nede başka bişi
gerçi tridere bakmam ama bu 2
bu 3
2 hazır script editçisi uyanık kapışıyor galiba (:
bu sana kapak 4
Post kasmıyorum,
Şimdi bir scripti editlemek senin satma hakkın olduğu anlamına gelmez. GNU/GPL lisanslı scriptlerin satılması kesinlikle yasaktır. Bu vvarezden ve hırsızlıktan farksızdır
Eminim php bilginde yoktur senin.
bu 5
katılıyorum scripti satamazsın tema satarsın.
İyi bak öyle konu açanların çoğu banlandı
GNU-GPL'i bilmeyen coder ha (:
Sadece gülüyorum,
Neyse it ürür kervan yürür, ürümeye devam et
bu 6
Heykır senii, ogame scripti eline geçen satışa sunuyor =)
Sus ve kendince milleti kandırmaya devam et zekasız.
Bu son mesajım.
bu 7. mesaj
konu dagilmis, acik kaynak satmak yanlis ancak burda yapilan bisey soz konusu.. wordpress de ucretsiz ancak temalari v.S ucretli cogu yerde boyle dusunmek lazim aslinda.
hocam tema satışında zaten kimsenin birşey dediği yok. Mesela sizin yaptığınız haber teması, fakat haber temasını script ile birlikte satmadınız ki. (wp ile) siz sadece tema satıyorsunuz script yapımcıları da buna birşey dediği yok. (örnek, joomla, smf, wp, prestashop....)
ha bu arada 8. mesaj
GNU/GPL lisanslı scriptlerin satılması yasak yani sizin satış açmanız yanlış ilk arkadaşın salça olması dahada yanlış Antalya 100. yılda yanyana 400 tane telefoncu var herkes senın yaptığını yapsa günde 300-400 ölü çıkar 200 metrelik caddede dip dibe dükkanlar.
Ayrıca millet wordpress tema yapıp satıyor yazılmış o durum ayrı bu durum ayrı o script diye satılmıyor wordpress den bağımsız bir durum ki wordpress joomla gibi sistemler sana bu izni vermiş kendi temanı yap kullan diyor.
Konuyu burdan uzatmayalım sonuçta ortada bir satış var satış baltalanmasın.
bu 9
Arkadaş gerçekten çok ilgili, sorunsuz bir alışveriş oldu. Teşekkürler...
satışın gerçekliğine inanmıyorum son mesajda açıklayacağım.
bu 10
bizim geliştirip verdiğimiz scriptleri sen para ilemi satıyorsun

arkadaşlar bu scripti biz düzenledik yeni halinide gösterelim bu arkadaş bizim ücretsiz verdiğimiz scripti kendim yaptım diyerek dağıtıyor
http://ogame.tc burdan bakabilirsiniz MARS evreni yeni diğerleri bunla aynıdır.
Bu script ücretsiz dağıtılmıştır.
ateş olmayan yerden duman çıkmaz
bu 11. mesaj etti
Konunun ne kadarını okudunuz merak ediyorum.80 yorumdan ne kadarını yani .. Warezlik hiçbir durum yok tamamen ücretsiz bir scripte yapılan eklentilerdir satılan.Fakat eklentileri scriptten bölemiyoruz bu durumda wordpress,joomla teması,eklentisi satanada aynı tavrı göstermemeniz durumunda çifte standart olarak algılarım.Zira scriptin ***** olmadığı konusunda burda hak iddia eden kişilerlede mütabıkız konuyu incelersen .Kaldı ki 1 gram payı olmayan , söz hakkı olmayan kişilerde laf söyledi.
Ayrıca anlamadım açığını kapatıyorsunuz satamıyorsunuzda temayı yapıp satmak ne alaka ? O zaman temayıda, kapattığınız açığıda kendiniz kullanın sadece .
şimdi geleyim sana cevaba.
80 tane dediğin ve hepsinde 11 tane mesaj çıkan bir konu. sen joomlanın kendisini satamazsın, eklentisini satarsın temasını satarsın satsana bir tane joomla scripti bak ne oluyor. Sen kendi yazmadığın bir scripti satıyorsun
Alıntı
Script Satışı Kendi yazdığı scriptleri satmak isteyenler
nerde yazıyor ya bu bak bak yukarda yazıyor konu başlığının hemen altında, zaten kendi yazmadığın bir scripti satmaya çalışıyorsun hemde bunu normal birşeymiş gibi gösteriyorsun, yazan adamın hakkını yiyorsun ve buna seyirci kalmak istemiyorum.
Çok merak ediyorum bu mesajınızı acaba gerçekten normal bir ruh haliyle mi yazdınız. Açık kaynak kodlu mu açık kaynak kodlu. Adam yaptığı şeyi ister satar ister paylaşır ne hakla gelip para kazanabileceğiniz anlamına gelmez diyorsunuz ki? Siz mi karar veriyorsunuz buna? Gidin kapayın açığını satın size satma diyen mi var? Öyle saçma konuşuyorsunuz ki insanın aklı almıyor ya. Script vvarez falan da değil herkesi aynı kefeye koyamazsınız.
Ne kadar akıllı türemiş bu konuda böyle ya. Biri ben yaptım tartışmasında, biri vvarez tartışmasında. Allah akıl fikir versin.
Haddini bil de konuş, yaşını falan sormadan söylüyorum bunu sana, Allah akıl fikir versin tabi özellikle bana versin ki sizin gibilere vereceğim cevabı daha net seçeyim daha iyi cevap vereyim sizin gibilere. Scripti sen aldın da bu adamı neden koruyorsun multi kullanıcın olur ama diyecek birşeyim yok.
Herkesi aynı kefeye koymuyorum ben bu yüzden hiç alakam yokken bu konuya cevap yazıyorum, helaliyle para kazanan ve sizin gibi kolay yoldan para kazanmaya çalışanları aynı kefeye koyarsam olurmu hiç. Konunun kapanması için elimden geleni yapacağım, vvarez olan bir scripti düzelttim diyerek satışa sunuyorsun buna göz yummayacağım. Göz yuman bir webmastera da diyecek lafım yok.
Rapor ediyorum konuyu ve ikinize de - rep veriyorum.