yAyAmAz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Patchla veya başka birşeyle yapılıyordur beni ilgilendirmez, benim demek istediğim orda cpu degerinin sıfır olmasının üstü vurgulanmış sıfır olmadığı halde, sadece komiğime gitti .. ayrıca bu konular hakkında bilgin yok demişsin ama ben daha türkiyede 1000fps yokken millet 50-60 fpsli serverlarda oynarken source de 1.6 dan daha çok sistem tüketen bir oyunda müşterilerimize 1000fps'li serverlar veriyordum, şuan sizin 10 kişilik maç serverına verdiğiniz 1000fps yi ben 25-30 kişilik public serverlara veriyorum hemde ufak bir fps kaybı olmadan üstelik normal fiyatdan, siz o zamanlar kernel in k'sınden bir haberdiniz..

Kimin ne bildiğini eleştirmeden biraz düşünün..
Zaten bu işi bilseler daha KENDİ BAŞLARINA BİRŞEYLER YAPARLARDI. Başkasından yardım alıpda TR de ilk demezlerdi. yAyAmAz'ı uzun süredir tanıyorum. Dediği gibi siz CS 1.6 da 1000 fps yi maç sunucularına verirken yAyAmAz CS:S de 32 kişilik 1000 FPS li sunucular satmakla meşgul Tabi çekebilene.

Genki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala ben diyebilmek ne güzel Amacının çok dışına çıktı konu. Ortada sistem mistem söz ediliyorda yapılan tek şey fi tarihinden kalma udpsoft booster :|
Ve gösterilen cpu değerleri ile pingler. istanbul içi adam 8mbit hatla 6-7 ping almıyorsa ayıp zaten :|
Detaylı bir top çıktısınıda bekleriz bakalım 0.0 mı
Ömer dediğin gibi hala BEN diyebilen bir kişiliğe sahipler. Bu kadar olaydan sonra hala üste çıkmaya çalışan bir kişilikten ne beklersin ki