Lütfen 2 dakikanızı ayırıp okuyun!!!
Merhaba arkadaşlar. Başıma gelen bir olayı anlatayım sizlere yorumlarınızı alacam. Bir süre önce seo yarışmasına katıldım. 2 Adet seo yarışması var şuanda aktif olarak. Geç başladım yarışmalara ama 1 yarışmada 1. sıradaydım sayfa ile katıldım diğer yarışmadada kısa sürede 2.liğe kadar yükseldim. Yarışmaya başlamadan önce bir firmadan uzun süredir vps kullanıyordum. Vps ayda 3 4 kez sorun çıkarıyordu. Neyse onları geçelim. Sitemde exe barındırıyordum vps de. vps yi bloklamışlar ip adresini exe barındırıyorum yasakmış

saçma geldi tabi firmayada bişi demedim. Virüs bulunuyor ftp de demişler. exe uzantılı dosyada gezginler sitesindne indirdiğim winrar.exe dosyası kesinlikle virüs falan değil. ben bu dosyayı silmedim, firmaya tamam sildim dedim açtılar problem yok dediler

neyse benim siteye twilight eclipse filmini koydum twilight eclipse kelimesinde kastım 1 haftada 1. sıraya oturdum günlük o kelimeden sitemdeki o konuya en az 45.000 ziyaretçi geliyordu. 1 hafta çok iyi hit çektim 350 400bin civarı gelen oldu nedense vps yine kapandı. Dediler buseferde sitenizdeki twilight konusunun bulunduğu kısmına saldırı alıyorsunuz

konuyu sildik. seo yarışmasına başladım o sıralarda kapandı 1 defa ilk başta rica ettim hep açtılar anlatıyordum dedim seo yarışmasındayım okadar uğraşıyorum site kapalı emeklerime yazık falan. Açtılar 2 güne sonra ben bu yarışmada kendi yazılımlarımı kullanarak zirveye kadar yaklaştım nedense ben yükseldikten sonra sitem periyoduk olarak 2 günde bir kapandı

4. sıraya geriledikten sonra hemen açıldı. Firma kapatıyormuş ftp de virüs varmış saldırı alıyormuşum falan. Neyse aç kapat aç kapat iyice dağıldı tabi. Ben yine toparladım siteyi 2. sıraya oturdum ilk ödülü garantileyecekken bir sebep belirtilmeden sitem tam 10 gün kapalı kaldı

tabi çok geriledik. Sonra yarışma 20 ağustosta bitti be gece 00.12 de benim sitem açıldı

ne tasadüf değilmi. Sonrada bana geçenlerde bir mail geldi. Mail içeriğinde yazanda şu
Alıntı
Sevgili Ertan Dönmez
Sizi seo yarışmalarından takip ediyorum. Gerçekten yarışmadaki diğer kişiler bile sizi tebrik ediyorlar başarınızdan dolayı bizim etmememiz ne mümkündür. Başarılarınızın devamını dilerim. Şuanda söyleyeceğim bilgileri kesinlikle araştırın. Benden duymamış olun. Emin kaynaklardan aldığım bilgilere göre size yazıyorum. Yarışmada sizin zirveye gelmenizi engellemek isteyen bazı kişiler var ve şuanda sizin bulunduğunuz firmaya bir ücret verip sitenizi kapattırıyorlar. Buna gerçekten eminim. Sizi yarışmadan men etmek istiyorlar. Lütfen iyiliğiniz için yedeklerinizi alın firma değiştirin. Sizi sürekli takip ediyorum kötülüğünüzü istemem. Yazık okadar uğraştınız. O çalıştığınız firma yamuk yapıyor size inanın bana. Firma değiştirin farkı görün. Saygılarımla...
Evet gelen mail bu

firma değiştirdim komple idealhosting'ten vps aldım aynı fiyata. Full yedeklerimi attık 1 ay oldu şuanda ve kesinlikle 1 saat bile kesilme olmadı

yarışma siteleride açık ne saldırı alıyorum nede başka birşey. ve şuandaki vps diğer firmadankindne ram ve işlemcisine göre daha düşük olmasına rağmen mükemmel çalışıyor. ve idealhosting firması çok ilgileniyor. Sistemde hiçbir zararlı bulguya rastlamadılar sitemde ftpde 200 e yakın exe var download bölümünde

ama nedense firma exe yasak deyip kapatmadı.
Haa birde unutmadan linux kendini güncellemiş centos sürümü kernel hatası oluşmuştu site bunun içinde 10 gün kapalı kaldı yedek alamadılar zar zor alındı. Araştırdım nedense firma bana dediki centos kendini günceller siz müdahele edemessiniz. Ama nedense başak firmadaki linux vps 1 yıldır aynı sürümde ve centos hiç güncellenmedi

buda ilginç geldi bana.
Sizler ne düşünüyorsunuz. Firma adını karalamamak adına vermedim. Ama olay gerçekten doğru ise firma sahibini tanınmaz bir şekle sokacam. Orası garanti oldu artık. Okadar emeğim gitti gecemi gündüzüme kattım çalıştım sonuç ortada...