Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense olan bir sitede sıkıntı çıkarır mı
Garanti veremem hocam , siz boş bir html sayfası açın ve hit kazanı o sayfaya uygulayın , alexa değerinizi yükseltip iyi değerlere getirebilirsiniz... Sonuçta kimse zarar vermiyor dese yalan olur...

solistbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle cok güzel olmus suanda 2tane sitem calisiyor bir problem yok yalniz rss eklemek istedim could not open XML input bu hatayi veriyor.
edit:nazar ettik galiba uyari mesaji cikiyor yine Bu adres gecerli olmadigindan yüklenemiyor bunu bir türlü halledemediniz malesef.
Tekrar edit:su saat itibariylede hit kazan calismiyor
Rss sorunu : çok fazla yüklenildiğinde kasıyor veya rss adresinizde sorun olabilir , başka siteleri denedim şu an çalışmakta...

Hit kazan sorunu : hataları kontrol etmeye çalışıyorum , bazı arkadaşlar yanlış adresler giriyorlar kontrol eden bir araç koyduğum halde filtreden bir tanesi geçmiş onuda kaldırdım sorun yok gibi şu an

Hit kazan sorunu2: çalışmamasını anlayamadım ama sisteme fazla kişi yüklenince server pek iyi olmadığından kapanabiliyor affedin lütfen

Son olarak : Çok süper sistemler geliştirmeye devam ediyorum , şu an üzerinde çalıştığım şey sizinde duvvar için yapabileceğiniz uygulamalar.Atıyorum bir blog siteniz var ve backlink vs kazanmak istiyorsunuz duvvar uygulamalarına girip , bloğunuzu oluşturuyorsunuz mesela muzikkervani.duvvar.com olarak uygulamanızı oluşturuyor , duvvar kullanıcıları sitenize bağlanmış oluyor

Veya daha farklı bir projeniz var aklınızda , girip duvvar uygulaması oluşturabilir ve bu uygulamayı hayata geçirebilirsiniz , duvvar uygulamaları php html ve dql dilini desteklemekte.PHP örneklerinizide duvvar app sistemi ile deneyebilirsiniz