clanTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu Emre denen arkadaşın hala bu konuya mesaj yazacak kadar yüzü nerden bulduğunu merak ediyorum Loglarda herşey ap açık ortada. "Sen 10 yıl yaparsın, ben 1 günde TR'de ilk diye çıkarırım (yani millete yalan atarım) ben buyum" diyosun. Evet sen BU`sun

Azıcık yüreğin olsa zaten bu logları sitende paylaşıp milletten yorum istersin Niye yapamayıp forumu kapatıyosun? Bırak yorumlasın adamlar Müşterilerinde tanısın seni. Birde adama gel 50 ye çekelim diyosun. Sen 50'ye sat Ömer de 20'ye satsın. Kurtarıyo demekki satıyo eleman Senin 1000 FPSyi yapmana yardımcı olan bir adam için, arkasından "20 tl ye satılan server 1000 FPS olamaz, *********** o" gibi ithamlarda bulunan bir kişilik olarak bu konuya mesaj yazma bence.

Bide şu resmi inceledim, 10 player var, 1000 FPS var, CPU kullanımı %0 Emre madem bu kadar sağlam donanımın var niye 20 lira yapmıyosun Ömer arkadaştan bi öğrenelim biz bu olayı, 10 oyuncu + 1000 fps = SIFIR (0) CPU. EMRE KRALSIN ! ne diyelim
Merak edenler için Link: www.mygamearea.net/GERCEK_1000_FPS_MGA.jpg
(bu resmide silme Genç )
Ha ha ha!! 0 cpu nasıl oluyor çok merak ettim gerçekten, adam kendini aklamaya çalışırken iyice batırmış