bu sunucudan 20 tane de ben istiyorum
lütfen dalga gecmeyin aciz duruma düşmeyim lütfen burda adam gibi iş yapılmayacakmı
Tabi 1 gbit hat isticen 100 mbit hat nasıl karşılasın isteğini ama bu fiyata katien bulamazsınz.
teşekkür ederim fakat abd 240 tl buldum
200 tl bulmanız imkansız gibi

bu özellikte
teşekkür ederim fakat abd 240 tl buldum
Arkadaşlar konu açılmış arkadaşta yazmış müşterisinin isteğini zaten bulunmaz bu fiyata kendisi de müşterisine bu fiyatta bulunamıyacağını iletir, neden konuyu bu kadar uzattınız anlamadım.
Üstadım herkes fiyat vermeye çalışmış size ama 200 TL bazında ben sizin isteğinizi anladım burdaki mesajları da okudum ve arkadaşların mesajına katılıyorum 1Gbps Avrupa ve unlimited bandwidth (belli TB sonrası hız düşmesi olmaksızın) bulmanız inan ki zor. Bence bunu siz müşterinize iletin ki oda olayın ciddi boyutunu anlasın hizmet türüne ve özelliğine göre fiyatlar bazen aranılanın üstüne çıkmakta.
Saygılar...
Hele şükür yazdıklarımı tam olarak okuyupta cevap yazan kişilerden birisi sizi görmek güzel
sanırım konu halen daha bulunmamıs. Ozaman Söyle yapmanızı öneriyim sizlere 2 adet sunucu alın 100 mbitlik . Portları birbirlerine relay yaparak müsterinize öyle teslim edin en azından daha sağlıklık calısacaktır ve tek makinada trafik sorununuz olmaz .
sunucu bu sabah bulundu hazırlanıyor teşekkürler lütfen konu kapansın kilitlensin lütfen konuya cevap yazan herkese teşekürler kırdığımız yanlış yazdığımız oldu ise özür diliyorum