Ya beyler hesap açarken sallama 1 adresle almıştık ve şimdi oadrese gönderildi yazıyor ama 2gün evvel pin istedim ozamanda adresimi değiştirdim fakat sallama adrese gönderdik diyor napcaz
En son şu tarihte PIN'iniz yaratıldı:
30.Ağu.2010
PIN kodunuz şu adrese gönderilmiştir:
ad soyad
yenimahalle demetevler no.24
06200 ankara
TURKEY
PIN kodları beyaz 11,4 x 15.2 cm (4.5 x 6 inç) boyutundaki posta kartlarına yazdırılır ve yukarıdaki
oluşturulma tarihinden 3-5 gün sonra postaya verilir. Teslimata lütfen 3-6 hafta süre tanıyın. Sağdaki resimde postanın içi gösterilmiştir. PIN postasının dışını görüntülemek için lütfen
bu bağlantıya bakın.
Eğer PIN'iniz 3 hafta içinde elinize geçmezse, PIN'inizin yeniden gönderilmesini isteyebilirsiniz.
Şu tarihte ya da ondan sonra yeni bir PIN isteyebilirsiniz:
22.Eyl.2010
kungi sana hesabi teslim ettigim gün demistim adresi sifreyi alternatif mail adresini isim ve soyad gibi tüm bilgileri kendine göre düzenle diye! sende tamam hallederim demistin ben tüm aldigim adsense hesaplarini sallar alirim yani herseyi sallarim gecen bir domain icin bir siteye üye oldum onuda kafa gitti salladim

telefonuda salladim kod istedi anlayacan adsenseye kafayi cok kaptirdim tüm üyeliklerde salliyorum

o tarihte tekrar pin iste ve kendi bilgilerini girde iste bir kaybin olmaz 2 pin hakkin daha var