Ömer'in çırpınışları bunlar slogan ağırına gitti
Emrecim benim, sloganın ağrıma gitseydi ssleri şu konuyu açman öncede internete verirdim. Sende msnde gelip logları kaldırırmısın dedin güzelce izah ettim. Sen benim yaptığım işe laf atar, onun ki fake der damarıma basarsan gelir logları koyarım. Yoksa benim seninle ne işim olur ki ? Gelip kendin ömer senide çok yoruyorum vs tarzlar söyleyerek birkaç ayar istedin. Bende şu forumdan gelen diğer arakdaşlar gibi elimden geldiğince yardımcı oldum hadi yalansa yalan de ?
Önce bir konunun açılış tarihine bak, sonra konunun gidişatına bak. Ardından koyulan logların tarih ile açıklamasına bak ?
Sen gelmiş birde burda ticaret, piyasa falan filan diyorsun.
20 Liralık server parasını zor denkleştiren arkadaşların olduğu piyasada , 10+2 1000 fps serverı 50 liraya satarsan bu ticaretten çok başka birşey olur.
Sen hala sanırım 2 yıl öncede kalmışsın ?
Aldığın hattın birim fiyatı 2 yıl önceki ile aynımı ?
Kullandığın donanımlar 2 yıl önceki donanımlar ile aynımı ?
Şuan aklınca ticaret yapıyorum diye kendi egonu tatmin ediyorsun.
Kusura bakma ama senin tek derdin ben nerden daha fazla para kazanayım olmuş emre, bunun ticaretle falan alakası yok,
msnde bana gelip dedikleri gibi resmen
açgözlülük ile ilgisi var.
Alıntı
REKLAM + TİCARİ YAPI = PARA Buna kafanız basıyorsa biraz oturun düşünün biz ne b.k yiyebiliriz diye sorun kendinize =)
demişsinde burda senin yaptığın reklam + ticari yapı falan değil, resmen yalan dolan ile milletin yaptığı işlere laf atmandır. Yüksek egondan dolayı olsa gerek