IkizTelekom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bal gibi puştluk var. Gündüz ve gece hattı kullanımını pazarlamaktan bahsediliyor. Yani gizli overseling. Bu durumda hattı paylaşımsız diye alan kullanıcının hakkı ne olacak ? ister boş ister dolu hattı kullanmak kullanmamak kullanıcının insiyatifinde. DC faturaların ödenip ödenmediğine bakar.

Kimmiş bu abd vatandaşı merak ettim. hangi siteleri barındırıyormuş.

Yurt dışı erişimi temiz dahi olsa ping abd ile kıyaslanamaz. Ben kırklarelindeyim izmir istanbul arasında dahi fark görüyorum. Kıtadan kıtaya mesafede elbette ping süresi yüksek olacaktır. Ülke içine hiç bir zaman benzemez.

Bizim vatandaşımız kullanıyor sıkıntılı da olsa ama size bir sözüm var.
"Allah insanı fakirken zengin etsin ama zenginken fakir etmesin."

Anlayana...
Ben Müşterime Söz Verdiğim hizmeti sağlayabiliyorsam, hat ile ne halt ettiğim beni ilgilendirir, başka kimseye değil.
Satın alınan paylaşımsız hatlar verimerkezinin kapasitesine bağlıdır.150 Mbit hat ile de rahatlıkla 100 mbit paylaşımsız bağlantıyı satarsın, 500 Mbit ile de.Saçmalamanın da bir sınırı vardır.Bugün SHDC de Overselling yapar,Başka A firma sı da yapar , B Firma sı da yapar, Türk Telekom da Yapar , Tellcom da yapar, Yurt dışı operatörler de yapar. Selçuk Bey ile bu konuda birçok kişi tartışmaya girdi ve Selçuk Bey'in verdiği cevaplar forum'a gönderdiği eski mesajlarda görülebilir.Yok Öyle yerel ağ gibi senin yanına 10 Mbit 20 Mbit Kablo çeken.Sen 10 Mbit hat aldın diye tüm kapasitesini 10 Mbit arttıran.Ne Yaparsan Yap,Operatör alt yapısı ile sınırlısın.

Lafım Yapan Herkese:Vazgeçin Datacenter Yalakalığından!.Birgün aranızda uyuşmazlık çıkacak, en kötü en kaka dc oluverecek bugün övdüğünüz verimerkezi !Verimerkezlerinin yalakalığa ihtiyacı olduğunu hiç zannetmiyorum.