ilerizekalı arkadaşlarım loglarda "ADAM" gibi okuyup inceleyip düşünürseniz orda kimseyi dolandırdığımız da yok kimseye bir şey dediğimizde yok. Amacımız ortada güzel birşeyler varsa bu pasta büyükse herkez bundan ekmek yiyecekse fiyatları ona göre belirlesin hem o hem biz kazanalım. Reklam nedir bilirmisiniz. Siz reklamlarda gördüğünüz herşeye inanıyormusunuz ? Bir slogan koyarsın insanların dikkatini çekmek için çekersin ve işine bakarsın ben Türkiye'de bir ilk yazarım. Sen Dünya'da bir ilk yazarsın bu benim zerre kadar s.km'de olmaz. Ve benim sunucularımı buradaki boş beleş çekemeyen tayfada bilir herkez bilir birbirinizi yemeyin boş yere siz burada konuşurken biz işimizi gayet rahat yapıyoruz merak etmeyin forumlarda boş boş vakit geçireceğinize 5 kuruş nasıl kazanırım onu düşünün

İstediğim şekilde slogan koyup istediğim şekilde sunucu satışı yaparım. Bu pyiasadaki fiyatları AYAKTA TUTAN BİR TEK BENİM ben 30+2 yi 130 değilde 40 tan satmaya başlarsam bir kul oğlu şurada 50 liradan satış yapamaz =) Bizim gibi birileri olduğuna yatın kalkın dua edin ben stokta yok çektikten sonra size gelen adamları elinizden kaçırmayın. Şunu bilinki TR de ilk başladığımızdan beri bu işi kaliteli bir şekilde götüren her zaman bizdik. Yaptığınız birşey varsa şuanda benden önde olurdunuz. Ömer'in çırpınışları bunlar slogan ağırına gitti 2 log ss koydu itin köpeğin ağzına laf verdi şimdi ömer ve benim hakkımda *********** diye 2 3 velet piyasada laf atıyor. Delikanlılık böyle log koymalarla olmaz. Madem sürümden kazanıcaksın ver 10.000 FPs ya 2 liraya sat. Piyasada o kadar çok eleman türediki piyasanın içine etti. Bizim dediğimiz nedir burada boş boş konuşan veletler hosting işi yapanlar 10+2 yi 20 değilde 40 50 den satsa yararlarınamı olucak zararlarınamı olucak ? Oturup bunu düşünsün ticarette zerre kadar beyni basmayan veletler bu işe girince böyle oluyor. Bu yazımı okuyan mod. lar ise bu konu kötüye gidiyor tarzında hemen silerler forumu ama yazımı okuyunca hak verirler. PİYASAYI DÜŞÜRMEYİN İŞİNİZE BAKIN ben hala bu yazılarınızdan sonra yaklaşık 20 ye yakın şurda kaç gun oldu bilmiyorum maç serverı verdim yarısı 1000 FPS ve satışımız 50 liradan yani itin köpeğin lafına bakmıyor insanlar. KALİTEYE bakıyor ADIMIZA bakıyor. "Oradaki cümlemde yazdığımda şudur SLOGANI ben belirlerim istediğim şekilde hareket ederim Niçin; Benim bu piyasada var oluşumdan beri insanlara verdiğim güven ve kalite bunun ispatıdır. Sen 1000 FPS yi benden 2 ay once yaparsın saçma sapan salak msn ileti reklamları ile duyuru yaparsın. Bende koskoca FLAS banner a cakarım TURKIYEDE bir ilk diye sesini duyururum 1000 FPs nin ne oldugunun acıklamasını yazarım siteye ne işe yaradığının. REKLAM + TİCARİ YAPI = PARA Buna kafanız basıyorsa biraz oturun düşünün biz ne b.k yiyebiliriz diye sorun kendinize =) İt köpek sürüsünü çok gördüm bizi karalamaya çalışan çok velet tanıdım ne oldu ? Hepsi yol aldı ben hala ayaktayım işimi dürüst yapıyorum, kaliteli yapıyorum geriniz benim için fasa fiso şimdi arkamdan konuşun boş beleş veletler =)
NOT : Eğer birilerini dolandırıcak olsaydım şu saate veya sabah kadar sürekli işimin başında durup daha farklı neler yapabiliriz diye düşünmezdim. Bizim işimiz bu, bu iş bizim. Siz anca inasanları karalarsınız forumda 2 lak lak yaparsınız elinize ne geçti sıfır bana ne oldu ? bir şey olmadı =) MGA da bugune kadar 10 lira veripte 10 liralık hizmet almayan müşteri yoktur. Kimse aksini iddaa edemez yaptığınız şeylerle övünün yapmadıklarınızla değil. ADAM olun işinize bakın işiniz neyse onu yapın sağda solda boş boş konuşmayın elinize birşey geçmez r10 webmaster forumu sizin gibi insanlara hizmet etmek için açılmış bir site değildir. Doğru birşey varsa konuşulur varsayımlara dayanarak burda saçma sapan konuşmayın. AMA eğer biz illede karalamak istiyoruz diyorsanız bu sizin kişiliğiniz ve karakterinize kalmış bir şey.
Ha bu arada Forumda sözü geçen bir arkadaşımız. Haymac Hüseyin samimi arkadaşımdır. Gerek iş çerçevesinde gerek arkadaşlık olarak kendisine sorun işime gösterdiğim özeni oda size bir kaç şey söyler bu konuda. Meyve veren ağaç taşlanır nediyim
SORMAK İSTEYECEĞI OLAN ARKADAMDAN ÖTEN VARSA DELİKANLI GİBİ ARASIN SORSUN
EMRE ALPLER MyGameArea
0532 590 93 96 Bunu yapamıyorsan eğer bir ata sözü var kusura bakmasın kimse ( mod'lar ) Ağzını g.tün gibi tutucaksın derler. TUTUN =)