Gardian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim açımdan sorun yok eleştirmek herkezin hakkı... hazır temayı güzelce işler editlersen ortaya güzel bir site çıkar ve bunuda eleştirmek saçma bence sonuçda emek verilmiş...neyse yine - repler yağmasın kalın sağlıcakla..
yok hocam biz burada medenice fikir alis-verisinde bulunuyoruz, bunu basarabilecek kadar olgunlugu gösterecek kaliteli bir joomlasever bir cevre bu forumda takiliyor.
ben biraz daha acayim düsüncelerimi; bende birilerine site yapip sattigim oluyor, ücretli veya ücretsiz temalari bende kullaniyorum tabiki, kimse 300-500 liraya bir müsterisi icin sifirdan tema yazacak degil, kaldiki biz joomlacilar arasinda oturup tema yazacak bilgiye sahip insan sayisi cok azdir.
Bunun nedenide bildiginiz gibi Joomla genel yapisi ve eklentileri adeta Puzzle gibidir ve biz Joomlacilar hazira konmayi iyi biliriz.

Sonucta demek istedigim ben lisansiz eklenti veya tema kullanabilirim, hatta hazira kacip müsterim konumunda birilerinin sitesi icinde kullanirim ama sahsen site kurup "tasarimciyim" ve "en iyilerden bir joomla tasarim firmasiyim" diyerek bu olaya bir sekilde profosyonel bazda girilmesini dogru bulmuyorum. Kimsenin baska birine hesap sormaya hakki olmadigi gibi bunu yapmakta haddime degil. görüstür okursunuz, kendinizce yorumlarsiniz, karsi elestiriniz varsa yazarsiniz, burada bir fikri paylasmis oluruz. Ayrica ben bu konu üzerinden kimseye rep falan vermedim, bunuda özellikle belirtmek isterim. saygilarimla