Birisi daha satıyordu bundan 400 liraya aynı kişimisiniz bilmiyorum ama orada yazdıklarımı tekrarlayayım,
bedava dağıtılan bir scriptten para kazanabilirsiniz anlamına gelemez, yani scriptin şurasını değiştirdim şurasını ben yaptım diyerek para kazanabileceğiniz anlamına gelmez. Oldu ben joomlanın açığını kapatayım tutayım satayım olur mu. Ha site tasarımı yaparım başkasına satarım o ayrı çünkü joomlanın amacı site yapmak.
Bu script varezdir. önceki konuyu rapor etmedim adamın birini dolandırmışlar bu konuyu rapor edeceğim. Legal iş yapmıyorsunuz birde bunu legalmiş gibi gösteriyorsunuz.
- rep veriyorum.
Çok merak ediyorum bu mesajınızı acaba gerçekten normal bir ruh haliyle mi yazdınız. Açık kaynak kodlu mu açık kaynak kodlu. Adam yaptığı şeyi ister satar ister paylaşır ne hakla gelip para kazanabileceğiniz anlamına gelmez diyorsunuz ki? Siz mi karar veriyorsunuz buna? Gidin kapayın açığını satın size satma diyen mi var? Öyle saçma konuşuyorsunuz ki insanın aklı almıyor ya. Script vvarez falan da değil herkesi aynı kefeye koyamazsınız.
Ne kadar akıllı türemiş bu konuda böyle ya. Biri ben yaptım tartışmasında, biri vvarez tartışmasında. Allah akıl fikir versin.