Sözün ortaokulda defter arkalarına derste sıkılınca yazılarımız vardır ya seni sevmek suçsa cezam idam olsun felan diye o sözleri anımsattı bana yazamadan geçemedim.

Eleştirmek eleştirilmek güzeldir. Herkesin çalışma şekli farklı tabii ben kendimden bir şeyler katmayı kalıpların dışına çıkmayı severim. Bir başkası sevmeyebilir. Bu biraz hazırcılık olsa da kendisine göre alanında en iyisi gibi bir iddiaya sahip olması azmini gösterir bence bir gün alanında en iyisi olabilirsin neden olmasın.

Ben yukarıda adresini verdiğim site adresindeki tema kendime ait yapılmadan onlarca yabancı müzik sitesi incelendi analiz edildi ve onlarla yarışacak bir tasarım oldu bana göre ilk başta joomla teması olarak hazırlanmadı ama uydurduk sonradan ve kendim beğendim ve yaptıranlar beğendi ve iyi tepkiler aldı yurt dışından bu kısım önemli bu örneği vermemin amacı ilk başta kafadaki kurgu ne kadar yansıtılıyor ve hedef kitlesi siteden ne kadar memnun bu oran arttıkça o site görevini yapıyor ve alanında iyi site olarak adlandırılabilir.

Ama genellemek ve en iyisi demek biraz eleştirilere yol açabilir. Olur o kadar da artık