Toklambis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yine multi üyelik alırsın ? Benim bu forumda başka bir üyeliğim daha olduğunu ispatlayamazsan iftiracı şerefsizsin. Bak sana hakaret etmiyorum, bana bir iftira attın ve bunu ispatlayamazsan diyorum. Eğer ispatlarsan ben özür diler bir daha bu foruma kesinlikle girmem.

Ayrıca bu kişi admin midir mod mudur ? Hangi vasıfla sınırsız banlanacaksın diyebiliyor ? Kime güveniyor ? Hangi moderatörlere yağ çekiyor da bu kadar kesin konuşabiliyor ?

Bununla ilgili admin e bir şikayet konusu oluşturacağım. Eğer bu kişi ettiği iftirayı kanıtlayamaz ve güvendiği, kişisel işlerini yaptırdığı modları söylemezse banlanmasını talep ediyorum. Admin burayı takip etmiyorsa da birazdan gerekli pm i alır zaten.
Okuyup anlasan biraz? Sorun olmaz Alırsın dedim. Var demedim. 2.si banlarsın konusunda ben burada 5 senedir takılıyorum ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Banlanacaksın sen demedim. Yine iyi oku iyi anla okey? Daha fazla yazıp uzatmak istemiyorum okey?

Rudeboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milli maça gidip çekirdek çitlemiyorlar mı uyuz oluyorum.

Şifresiz yayın. Al kolanı, çekirdeğini otur paşa paşa izle. Milli takımı destekleyecek insanlara mani olma bari.
Valla dünyanın en ateşli taraftarlarına sahibiz.. Gs,bjk,fb,bursa buna ragmen Türkiyenin taraftarında ruh yok. Arada ayağa kalkarlar Türkiye Türkiye der otururuz çekirdeğimizide yeriz.