Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 gün ile tanıyamassın hiçbir şehri biraz yaşa ve gör Benim konyalı çok dostum var ama konya halkının birçoğuyla anlaşamadım 4 senede.
Haklısın Elazığlı,orada yaşayan biriyle tanıştım o da senin söylediklerini söyledi alışacaz artık napalım

Woox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Dostum Konya Okumak için ideal bir yerdir...Yaşamak için ise tabiki de hayır

Konya'da giyim ve gıda gayet ucuzdur.Eğer çok aşırıya kaçmaz Rixosumuzdaki Disco One a çok takılmazsan Ella lara gitmezsen rahatlıkla geçinebileceğin yerdir.

Tutuculuğa gelince bir günde göremezsin tabiki hala Tutuculuk var halkta ama eskisi gibi değil.Konyalı halk öğrenciyi pek severmi tabi orası tartışılır.

Gezmeye gelince,Konyada gidilecek yerler arasında Meram , Sille öne çıkar.arkadaşlarınla Meram a gidip bir çay ve yanında nargile içersin.Sonra çevreni izlersin. )

Konya da hem okuyup hem de aktif olarak ticaretin içinde yer aldığım için sana bunları söyleyebilirim.Ayrıca Ev kiralamayı düşünürsen dikkat et
Yok öyle barlara falan takılma alışkanlığım yok cafe ortamını nargileyi falan severim. Giyimi bilmiyorum ama gıda bana pahalı geldi 3 lokantada yemek yedim uygun olanlar doyurucu değil doyurucu olan yiyecekler ise çok pahalı geldi ancak tam olarak bilmediğim için genelleme yapmayayım. Sizlerden öğrenirim artık