LuCiFeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mehmet sen önce kendin gir bak,

Gözlem Subayi ( Aktif Degil )
					 					 						 							 							Gözlem subaylari radar istasyonlarindaki yetersizlik  							nedeni ile özel olarak yetistirildiler. Radar  							istasyonlari, gözlem subaylarinin gelistirdigi yeni  							teknolojiler sayesinde galakside çok daha fazla  							sistemi kontrol edebilir duruma geldiler. Ayrica gözlem subaylari 							deneyimli, kidemli bir asker ve yetenekli bir strateji  							uzmanidir. En zor savaslarda , genis bir bakis acisi  							ile alt filo subaylariyla koordine bir sekilde calisir.  							Akilli bir imparator savaslarinda onun bu essiz destegine  							dayanarak, savas icin daha fazla filo hakki
bu ne?

tema değiştirmişsiniz, birkaç değişiklik yapmışsınız hepsi o. script yine benim geliştirdiğim 2.9.2 ..

Neyse burada insanlar kim haklı kim haksız bilemez, anlayamazlar ama yüce Rabbim kimin yalancı kimin dürüst olduğunu biliyor. O bana yeter.

O vızıldayan arkadaşına da söyle, onun bana cümle kurmaya kotası yetmez.

Son dediğimi tekrarlıyorum,

2.9.2 nin geliştirilmiş halini ücretsiz pm atan herkese vereceğim. İsteyen bana Pm ile ulaşsın.

Sen tarihe karıştın ne host ne ogame ancak gel burda karı gibi bıdı bıdı yap eğlence oldun zaten devam et.