Al birini vur ötekine, mehmet dilek o scripte tek kod eklememiştir, bırakın bu işleri. O scripti sunucu şifresi kendisinde olduğundan çalmıştır, tabi biz kendisini adam sandık güvendik, hata bizde. Bu satılan script mehmet dilek'in benden çaldığı scripttir. Bire bir xgp 2.9.2 nin tarafımdan geliştirilmiş halidir.
Ayrıca yazdığım yazıyı okuduktan sonra lucky'nin benim kankam olduğu sonucunu nasıl çıkarttın? Hayır ben öyle birşey yazmadım da! XGP versiyonlarının tümüne her internet kullanıcısı erişebilir.
Siz mi bug kapatıyorsunuz, yaz bakalım maden üretimindeki subay kodlarının mantığını? Yaz bakalım filo kopyalanmasının fix'ini buraya? Hadi buyur, bak kolay yerlerden sordum!!! Ya hepsini bırak indir XGP 2.9.6 yı Allah aşkına subayları son sürüme geçir, bir göreyim bakalım nasıl geliştiriyorsun. Öyle xgp veya xnova sitesindeki başlıklarda anlatılanları scripte editlemekle olmuyor bu işler, 3.5 yaşındaki oğlumda yapar aynını.
Hadi bakiim, şimdi sen git kumda oyna. Senin gibi ve mehmet dilek gibi hırsızlarla işim olmaz benim. Allah korkunuz da yok, şu mübarek günlerde.
maden uretimindeki subay kodlarinin mantigi uyedeki premium degeri 1 den fazla ise yada tarih olarak aktif bir tarih ise uyenin uretiminine verilen % lik degeri ekliyor.
filo kopyalanmasinin sebebi ise databaseden fazla deger cekmesi idi bu buguda tamamen cozduk kopyalanma maden kaybi kesinlikle olmuyor istiyorsan gel dene.
Şu üstteki yazdığın laflar içinde sana cevap vermiyorum çünkü sen şuanda forumda bu yazıların ile seviyeni ve akıl yaşını ortaya koyuyorsun

senle polemiğe girmeyeceğim istediğini yaz çiz sonuçta sen ogame olarak tarih oldun bunu kendine yediremediğin için hırsız şöle böle gibi laflar çıkartıyorsun .. Varmı elinde sertifikan lisansın bunları ben yaptım diye kanıtlayabiliyormusun?? bende şöle diyim windows 7 yi Microsoft yazdı ben geliştiriyorum

zeka kapasiten çok düşük arttır.