x1y2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
simdi kocaman adamsin birsey demiyorum luck kardesim ordadir gidin sorun onun bile benden istedigi duzenlemeler oldu.

bu sattiginiz scriptlerdede olan aciklar su andaki tum sitelerde var ve tek kodla admin olunabiliniyor bilmiyorum bilen varmi.

varsa gücün görmeye at bana özel mesaj sana link vereyim.

gir bak linke su kodu ben yazdim de ben o kodu sileyim aninda oradan.

bana 1 tane kod goster yeter

simdi yalan dolan diyorsun . kim yalanci ortaya ciksin hadi bana bir kod goster oradan bende o kodu buraya copy paste yapayim millet gorsun. ?

tüküremezsinde zaten.

ben o senin vatan nedir adini bilmedigin sey icin gunde 2-3 saat uyuyorum .

her gün 8-10 saat arasi nobetimiz var dagin basinda türkiyemizin iran sınırında.

bana vatan kavramini anlatma kendi bildiklerini dogru gorme .
Mehmet biraz delikanlı ol, az adam ol. Senin geliştirdiğin script xnova'dır. Sonradan beraber xgpye dönme kararı aldık. İş bölümü yaptık, sana düşen işlerde hep tamam dedin yaparız dedin salladın, yine bana düştü düzeltmek. Allah'tan biraz korkuyorsan adam gibi yaz şuraya 2.9.2 yi kim o hale getirdi.

Ben bu scripti hiç bir zaman satmadım. Çünkü XGP nin emeğine saygısızlık edemezdim, sonuçta scripti onlar yazdı ben geliştirdim. O yüzden piyasada lucifer adı geçmiyor, eğer satsaydım benim adım geçerdi. Ben yaptığım şeyleri sessiz yapmayı severim, sizin gibi hırsız değilim. Ama siz kendinize ait olmayan şeyleri satabilecek kadar saygısızsınız. Gözünüzü para bürümüş.

Ama bunlar yanınıza kalmaz, elbet bir yerden acısını çıkartır yüce Allah'ım.

Not: Bu ülkenin ordusunun senin gibi kişiliksiz, yalancı, hırsız askerlere ihtiyacı yok. Türk askeri onurludur, onuru için ölür, nerde sende o onur!!!