x1y2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazik

xgp temel alinarak yapildigi hic inkar edilmedi zaten

simdi bu bilgisayara 1000 kere format atmis olmasam sana loglari gosterirdim sayin lucifer ismin neydi eski zamandan unuttum ama sen unutamazsin yaptigin adilige verdigim cevap sana cok kotu etkiler birakti

o kadar emek verdigim seyi 1 anda ben yaptim diyip sitenin her yerinden adimi sildigin icin sunucudan dosyalari temizledim birdaha site acamadin . istiyorsan ac yani benlik sorun yok.

simdi askerdeyim dedinki askerde basina bin turlu is getiricem halen askerdeyim birsey goremedim ?

bu yaptim dediklerinin hepsinide yapmisimdir simdi buradan link vermek istemiyorum adresi veririm goster bana hangi bir kodu sen yapmissin yada bir satiri ?

boyle baltalayici konusmalari birakin . piyasada luciverin scripti diye dolasmiyor

yillardir bi ton insan taniyorku bi scripti ben gelistirdim. blogumdada 100 e yakin yorum var hepsinde ayni sey soyleniyor.

hepsini sen yaptin peki niye bana zamaninda yalvardin gel mehmet sitemi adam edelim diye ?

yaziktir arkadasim kocaman adamsin yapamacagin seyler soyleyip kendini hep hakli cikarmaya calisma bir serefsizlik yaptim cezasini cektim diyip kabullen degilse hayatın boyunca bu net ortaminda sana site acip tutunamazsin yapamiyorsun cunki bu isi
Yahu sen ne utanmaz adamsın, ne biçim bir insansın, yüzsüzlüğünde bu kadarı!!

2.9.2 nin neresinde senin adın yazıyor da ben sildim, yalancı utanmaz! Seni bişey biliyorsun diye ortak ettik kendimize, şunu yap dedik, salladın, bunu yap dedik salladın, ne var ne yok ben yaptım o scripte, ondan sonra da sunucu şifresini sana verdiğim halde birde önceden sunucuya yerleştirdiğin c99 la sunucuyu sildin. Burada okuyanlarda sunucu açığı falan bulup o şekilde yaptın sanacak, o sunucunun yetkileri zaten vardı sende, sana güvendik verdik sen kendi sunucuna c99 atıp kendini hackleyerek tarihe geçtin utanmaz!!!

O da yetmedi onurkan mıdır nedir her ne karın ağrısıysa onunla günlerce ddos attınız sunucuya lamer seni. Senin gibilere fıstık atıp eğleniyoruz biz. Lamercik seni.

Sizin ne mal olduğunuz taaa ogameilkten belliydi, birbirinizin sitelerini çalıp duruyordunuz, hırsızlık genlerinize işlemiş sizin.

Benim muhattabım değilsiniz bundan sonra, ne haliniz varsa görün, benim adam olmayanlarla, insan olmayanlarla işim olmaz, sokakta görsem suratınıza tükürmem. Sizin gibiler yüzünden bu ülkenin havasını soluduğuma utanıyorum.