Nekadar çok şey yapmışsın sen ya

bende mehmet dilek'in senin siteni kurduğunu ve geliştirdiğini biliyorum bazı şeyleri atarken çok fazla havadan sallama burda kimse XGP Project'in yaptığı birşeyi ben yaptım demiyor bunun üzerine çalışmalar yapıp eklentiler yapılıyor mevcut buglar kapatılıyor Lucky default modda scripti hazıra sunup paylaşıyor forumlarda takip edip ilk çıktığında almak kanka olmak anlamınamı geliyor bende alayım sana son sürümleri burda kelime oyunu yapma şuan bu arkadaşın sattığı script mehmet dileğin geliştirdiği script senin scripti bende biliyorum tarih oldu.
Al birini vur ötekine, mehmet dilek o scripte tek kod eklememiştir, bırakın bu işleri. O scripti sunucu şifresi kendisinde olduğundan çalmıştır, tabi biz kendisini adam sandık güvendik, hata bizde. Bu satılan script mehmet dilek'in benden çaldığı scripttir. Bire bir xgp 2.9.2 nin tarafımdan geliştirilmiş halidir.
Ayrıca yazdığım yazıyı okuduktan sonra lucky'nin benim kankam olduğu sonucunu nasıl çıkarttın? Hayır ben öyle birşey yazmadım da! XGP versiyonlarının tümüne her internet kullanıcısı erişebilir.
Siz mi bug kapatıyorsunuz, yaz bakalım maden üretimindeki subay kodlarının mantığını? Yaz bakalım filo kopyalanmasının fix'ini buraya? Hadi buyur, bak kolay yerlerden sordum!!! Ya hepsini bırak indir XGP 2.9.6 yı Allah aşkına subayları son sürüme geçir, bir göreyim bakalım nasıl geliştiriyorsun. Öyle xgp veya xnova sitesindeki başlıklarda anlatılanları scripte editlemekle olmuyor bu işler, 3.5 yaşındaki oğlumda yapar aynını.
Hadi bakiim, şimdi sen git kumda oyna. Senin gibi ve mehmet dilek gibi hırsızlarla işim olmaz benim. Allah korkunuz da yok, şu mübarek günlerde.