Linki kaldır +18 site açılıyor.
Ben hayatımda bu kadar yüzsüzlük görmedim. Yalanın bini bir para.
Bu scripti XGP tabanlı alıp geliştiren benim. Şuan kullanılan tüm scriptler benim scriptimin oynanmış halidir. Uzun bir süre ogameturk.net olarak hizmet verdikten sonra güvenerek yanıma aldığım mehmet dilek isimli şahıs scripti çalarak önce satmış sonra da wareze düşürmüştür.
Burada bulunupta bu scripti geliştirdiğini idda eden kişiler:
- Kullandığınız scriptte subaylar tamamen benim kodlamamdır.
- Topnavda subayların görüntülenmesi tamamen benim kodlamamdır.
- Genel durumda ki commander reklamının kodlaması ve css'si tamamen bana aittir.
- Savaş simulatörünün xgp'ye adaptasyonu tamamen bana aittir, kodlaması xnova takımına.
- 2.9.2 de phalax(radar) açıklarının tümü tarafımdan fixlenmiştir (hatta xgp proje lideri lucky tarafından changelog da adıma teşekkür vardır).
- Ayarlar kısmında kullanıcı adının haftada 1 değiştirilmesi modu tarafımdan yazılmış ve eklenmiştir(dileyen xgp forumuna bakıp konuyu görebilir).
- Tüccarın karanlık madde harcaması tarafımdan sağlanmıştır(şuan son sürüm 2.9.6 ile birlikte zaten geliyor).
- 2.9.2 bilinen bugların bir çoğu tarafımdan kapatılmıştır ve her fix pm olarak XGP proje lideri lucky e bildirilmiş, yeni sürümde düzeltilmesi sağlanmıştır.
- Admin paneldeki filo kayıtlarını ve nakliye kayıtlarını tutan eklenti bana aittir.
- Duyurular modunun kod yazarı bir başkasıdır ancak XGP ye adaptasyonu bana aittir.
- Aşırı sorgu neticesinde oluşan filo kopyalanması bug'ı tarafımdan kapatılmıştır.
- Ve şuan aklıma gelmeyen bir çok düzeltme ve eklenti, hepsi bana aittir ve çalınarak wareze düşmüştür.
Siz ne yapmışsınız söylesenize?
Utanmadan birde satıyorsunuz, madem bu işi biliyorsunuz buyrun 2.9.6 yı geliştirin!
Öyle birşey mümkün değil, çünkü siz daha subay özelliklerini sağlayan kodların nerede olduğunu bile bilmiyorsunuz ki!
Burada bu scripti geliştirdiğini iddia eden kişiler, bu mesajımdan sonra bir kez daha aynı iddia da bulunduklarında, kodlama ile ilgili soracağım sorularında mutatabı ve sorulara cevap vermekle yükümlü olacaklar. Hiç bir şeye saygınız yok onu anladık, en azından emeğe saygınız olsun.
Bu scripte para vererek emek hırsızlarının ekmeğine yağ sürmeyin değerli r10 üyeleri. Yazıktır, günahtır.
Not: Scriptin temeli XGP Project e aittir ve proje lideri lucky'dir. 2008 den beri ogame clonu geliştirmektedirler.
Nekadar çok şey yapmışsın sen ya

bende mehmet dilek'in senin siteni kurduğunu ve geliştirdiğini biliyorum bazı şeyleri atarken çok fazla havadan sallama burda kimse XGP Project'in yaptığı birşeyi ben yaptım demiyor bunun üzerine çalışmalar yapıp eklentiler yapılıyor mevcut buglar kapatılıyor Lucky default modda scripti hazıra sunup paylaşıyor forumlarda takip edip ilk çıktığında almak kanka olmak anlamınamı geliyor bende alayım sana son sürümleri burda kelime oyunu yapma şuan bu arkadaşın sattığı script mehmet dileğin geliştirdiği script senin scripti bende biliyorum tarih oldu.