Konu
Resim Upload İlk Göz ağrısı...
07-09-2010, 04:55:52
oRoCHiMaRu
@
Eddy
bilinçaltı oluyor ondan
@
clupmania
Tabiki istediğiniz gibi alıp değiştirin db olarak yapın kullanın birazda paylaşma amacıyla koydum zaten beğenenler indirsin kullansın zaten basit birşey
Allah Razı olsun sanada başarılar hocam...
@
fatihGUNGOR
aslında ilk başta öyle yapmıştım biraz imageshackdan özendim fakat tıklamalı direk gidiyor imageshackda kopyala yapıstır uyuz oluyordum böyle direk yeni pencerede açılıyor. Uyarı için teşekkür ederim sadece jpg png ve gif uzantılı dosyalar alıyor zatene eğer burada isteyen olursa isteyen için diğer uzantılarıda ekler tekrar paylaşırım
bu arada orta okul müdürümüzün adıda Fatih Güngördü
Teşekkür ederim
@
Nio
Teşekküler
Kızın adını bilmiyorum vallaha googleden gördüm bende uzak doğulular hastasıyım öyle buldum tabi. sorarsanki ne diye arattın onuda hatırlamıyorum
kızı bende çok beğeniyorum ve gören herkesde soruyor
(sapıklıkdan anlamayın
) tabi istiyorsan resmin orjinalini paylaşabilirim
x)
@
Burti
Ankaralı namık ne ara böyle oldu ne ara bu kadar güzelleşti yahu
teşekkürler
@
Alone
Kimin erimedi be kardeş
Teşekkürler...
@
aytac
teşekkür ederim bilgi için bunun farkındayım bi zararı olmayacağını düşünerekten düzeltmedim fakat scripti indirenler için dosyanın içine bilgiler girdim. $link="http://siteadresi.com/"; ilk başta böyleydi başkaları indirecek burda sonuna slash atmazlar diye alttako koda attım üsttekide öyle kalmış... indirip kuranlar linkin sonuna slash atmadan yaparlarsa sorun ortadan kalkacaktır.
Ya resimlerin kaydedildiği klasöre baktım arkadaş nedir bu açık saçık resimler yüklemeyin lütfen
yanlız kimisi php upload etmiş kimisi exe nasıl oluyor anlamadım sadece jpg gif png uzantıları kabul etmesi şeklinde ayarlamıştım