Bu satış bitmiştir.İkinci kampanya
https://www.r10.net/alisveris-bolumu/...post1064659437
Merhaba arkadaşlar, 200 ekranda maç keyfi yada sinema izlemek istermisiniz ? Üstelik binlerce dolar harcamadan !
Bu ürün sayesinde herhangi boyutta tv'nizi yada bilgisayarınızdaki görüntüyü 200 ekrana çıkartabilirsiniz.3 yıldır bu tasarımın üzerinde yoğunlaşan 2 lens uzmanı ve 1 mekanik tasarım mühendisi piyasadaki taklit ürünler ve tasarımların aksine size 1. sınıf lens ve uygulanabilirliği en basit ve en garanti tasarım projesini 2 dil desteği ile sunmaktadır.Lensler avrupadan ithal olup kesinlikle 1. sınıftır.Yapboz yapar gibi 20 dk içinde ürünü kurabilirsiniz.
SİZE PAKET İÇERİĞİ OLARAK:
1. KALİTE ORJİNAL FRESNEL LENS
2. 1 ADET CD GÖNDERİLECEKTİR.
CD İÇERİĞİ:
UYGULANABİLİRLİĞİ TEKRAR TEKRAR TEST EDİLMİŞ ÜRÜN YAPIM KLAVUZU (TÜRKÇE - ENGLİSH)
YAPIM AŞAMASI ADIM ADIM RESMEDİLMİŞ MALİYETİ YAKLAŞIK 4 TL TUTAN ÖZGÜN TASARIM PROJESİ
BİLGİSAYARINIZDAKİ GÖRÜNTÜYÜ TERS ÇEVİREBİLMEK İÇİN GEREKLİ ÜCRETSİZ YAZILIM
1.SINIF GÖRÜNTÜ ELDE EDEBİLMEYİ SAĞLAYAN ÖZEL TEKNİK DÖKÜMANLAR VE YAZILIMLAR BULUNMAKTADIR.
Ürünümüz bilgisayara yada TV'ye kablo ile bağlanmıyor.Ürünü büyütmek istediğiniz ekranın önüne koymanız yeterlidir.Ekran boyutunu istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.
Ürünün Fiyatı Sadece
50 Lira !
Resimler toptancının resimleridir.Yenilerini çekmeye vaktim olmadı en yakın zamanda video ile beraber eklicem.