Ayz3T adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çok afedersiniz baltalamak vs. değil amacım. ki öyle düşünürseniz silebilirim mesajımı. da bunun neyi 450 TL ?

script desen zaten bildiğimiz piyasada gezenin daha kötü editlenmiş versiyonu. (sanırım)
hit desen 0
bilmediğimiz birşeymi var açıklarmısınız?
Estagfrullah açıklayalım tabii.. Öncelikle site fiyatı 200 tl den başlıyor 450 vermek zorunda değilsiniz. Ek olarak kusura bakmayın ama bilmediğiniz şeyler var. Herşey her zaman hit + script değil.. Proje + zamandır. çnkü bunlar oldugu vakit hitiniz olur.. Script evet wordpress script ama üzerine düşüldüğünde wordpress ile 50-60k görenler var biliyorum. Ama benim zamanım yok. Projelik bir domain diye düşünüyorum ve o bağlamda azda olsa içerik koydum bi tema atıp..

sana şöyle bir örnek göstereyim.. Şu domain şu haliyle (seo işlemlerini saymazsak) sanmıyorum hiti ve kazancı olsun.. Çnkü html sayfası ve 1 sayfalık yazıdan ibaret değil mi ? Ama o siteyi güzel bir projesi olan, zamanı + bütçesi olan biri aldıgı vakit o siteyi tutabileceğini sanmıyorum.. Benim domainim jenerik değil tabi ama projelik bir domain baktıysanız ?

anlatabildimse ne mutlu bana.