Sitenize link takviyesi yapın eğer yapmadıysanız
Link takviyesinde kasıt değişim ise yeterli derecede yaptığımı düşünüyorum .
Bir buçuk sene uzun bir zaman bence... Şİmdiye kadar gelmemişse aynı şekilde devam ederseniz de gelmez kanısndayım. Değişiklikler yapmanız gerekiyor.
Hit ve gelir için nasıl yüksek meblalar ödemek gerekiyor ki?
bence yazdığınız yazının indexlenme hızı değil sıralamalarda ne kadar iyi yerlerde olduğu daha önemli...
Ne tür değişiklikler yapmam gerekiyor mesela ?
Site güzelmiş cidden. 1,5 sene çok iyi bir zaman. Bu kadar zaman içinde ne tür işlemler yaptın seo adına bunlardanda bahsedermisin.Olmuyorsada yapacak bir şey yok paravan olarak kenara çek..
Seo konusundan çok fazla anlamıyorum ayrıca blogger tabanlı bir sitede seo adına ne kadar çok şey yapılabilir ki zaten ? Meta bilgileri falan ayarlı , blogger için seo ayarları var onlar yapıldı , yazılarımı facebook , twitter , friendfeed gibi sosyal medyalarda yayınlıyorum , google webmaster tools a ekli sitem .
Başka neler yapılabilir ?
Yaklaşık 2 senelik bir cs blogum var.. Zamanında ne yaptıysam 2 k yı geçemedim..Atıyorum sxe 11.0 çıkıyordu ; sxe 11.0 indir ve sxe 11.0 wall h@ck konusu açıyordum.. 3 4 dakika içinde ilk 3 sırada oluyordum.Yavaş yavaş düştü hitler şimdi 100 ü bile zar zor geçiyorum..Blogspot hikaye bence.Al bir domain yükle wp yi en iyisi.
Bu kadar çalışmadan sonra sıfırdan başlamış gibi olmaz mı ?
1.5 yıl çok uzun bir süre, nasıl bekleyebildiğini çözemedim. Ben yeni bir domain aldım, sunucu da benim şurda 28 gün oldu, 250 kadar hit mevcut. Wordpress tabanlı sitede de 125 konu var. Hatta yeni yazdığım seo temaya ait sayfaların da yeniden indexlenmesini bekliyorum. Tahminime göre 500'ü bulurum.
Bence domain alıp girseydin en azından, site blogger'da da olabilirdi.
Şu süreye kadar hep olur diye bekledim

Link değişimleri ve indexlemeler var bunları bir yana atıp domain mi alayım ? Faydası olur mu dersiniz ?