x1y2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6.0 14.12.2009
- Binalarda Bir Bug Duzeltildi(Bug Bildiren uyelere Tesekkurler).
- Sicrama Gecidine Hepsini Secme linki eklendi.
- Ay Yok Etme Secenegi aktiflestirildi.
- Galaksideki Aya Roket saldirisi linki Duzenlendi.
- Galaksideki Yok Et Secenegi duzenlendi.
- Tatil Modundaki Oyunculara Roket atilmasi engellendi.
- Admin Panelinde Gelistirmeler.
- isim degistirme suresi 7 gun olarak ayarlandi.
- Silme moduna alinan hesaplar 1 hafta icinde silinecek.
- Mesajlar her hafta otomatik olarak temizlenecek.

v6.0 da da bunlar yaziyordu evet benim gelistirip dagittigim scripttir

askere gitmeden 2 ay once yapip dagitmistim.

en son ve en guncel surumunu yakinda burada tekrardan satisa cikaracagim.

baltalamak istemem konuyu yanlis anlama eklenti ekleyip sende satiyorsunudur ama ben gelistirdim o bolume kadar onu bilmenizi istedim. kolay gelsin
Fark eden bir şey yok arkadaşlar.Şimdi Onurkan ile aynı kişi misin öncelikle yoksa aranızda çözmeniz gereken bir problem,çelişki var ..

Onun dışında ben konudada anlattığım gibi satın aldığım sitedeki scripte bir takım geliştirmeler yaptım ve satıyorum bunu belirttim zaten.Eğer ki sizinde emeğiniz var ise ( alt yapıda,baz aldığım sistemde ) yine sizin veya sizlerin xg project in yayınladığı ücretsiz bir scripti geliştirip satma veya dağıtma hakkını nasıl kullanıyor iseniz aynı şey benim içinde geçerlidir.Zira kimsenin ücretli olarak sattığı scripti herhangi bir şekilde edinip üzerine bir şey yapmışlığım yok yine piyasada ücretsiz sunulan bir scripte yaptığım eklemeler ve biçtiğim fiyatta yine belirttiğim gibi emeğime biçtiğim fiyattır.Maalesef scriptten ayıramıyoruz bunları haliyle eklenti şeklinde satamıyorum o yüzden scriptle beraber vermekteyim .

Not : LuCiFeR arkadaşla görüştüm bu arada.Benimle sorunu olmadığını sözünün M.Dilek ve diğer şahıslara olduğunu belirtti.O yüzden bende içim rahat devam ediyorum.Zira kimsenin yaptığı eklentiyi sahiplenmiyorum başladığım alt yapıyı ve üzerine yaptıklarımı belirttim.LuCiFeR arkadaşa teşekkürler .