Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bu zamana kadar godaddy kullanıyordum ve gayet memnundum. bir domainim süresi bitmek üzereydi uzatmak istedim, godaddy nin promosyon kodu olayını kaldırdığını gördüm. yaklaşık 13$'a malolacaktı bana. bende isimtescil.net e yöneldim. 7,89$ olduğunu gördüm. iyi madem buraya transfer edeyim dedim. paypaldan ödedim. 10$ küsüratlı birşey çekildi. meğersem kdv dahil değilmiş.
neyse bir kere transfer etmiş bulundum derken. godaddy den "transfer denied" diye mail geldi. domainin bitiş süresi yüzünden. yani godaddy transfere onay vermedi. bu yüzden isimtescil den işlemin iptalini ve ödememin paypala geri ödenmesini istedim.
"alan adınızn transfer işlemi devam etmektedir, diger firmanızdan onay geldigi taktirde domain adınızn süresi dolsa dahi bir problme olmayacak ve devam edecektir.
Ayrıca iptal olma durumlarında transfer işlemlerinin ücretleri kesinlikle geri iade yapılmamaktadır sadece isimtescil.net kredi yönetiminize aktarılmaktadır."
şeklinde mesaj aldım. gerçekleşmeyen bir işlem için nasıl paramı alıkoyabilirlerki?
bu parayı paypaldan itiraz ederek almam mümkünmü. 1 hafta içinde iadesini alıp godaddy den süresini uzatmam lazım.
nerdne bualşdıysam bu isimtescil'e.