birhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
btün yazıları okudum ama ben küfür göremedim siz cam fanusta falan büyüdünüz heralde yada ufak bebekler gbi "anne bu bana salak dedi küfür etti" die şikayet ediyorsunuz galiba.
Evet konulara karşı yorumlarda olacak ama daha merhaba demedn sizden hiçbişi çıkmaz deyince insanın kafası atar heralde.
Siz diyorsunuz site açıcaksınız net çöplüe dönücek.
Google zaten aptal her önüne geleni başa taşıyor.
bu konu okununca 100 kişi bu işe atılıcak ama belki 3 belki 5 kişi kazanıcak
ama sonuç olarak "5>0" dimi hocam????
net çöplüe dönecek diye hiç bişi yapmadan bekleyelim o zaman
peki bu çöplüe kim karar werecek sen mi??
Bırakında adamlar bi iş yapsın kırmadan dökmeden nası olucak bu işler bırakın çöplüe çevirsinler biraz temizlikçi olarak google var nede olsa.
Siz galiba hiç hata yapmadan çok para kaldırdınız sitelerden.
Yada hiç siteniz yok SİZ ego tatmini için buralarda dolaşıyorsunuz.
NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
+1963
evet , salak mısın manyak mısın, sana bir şey mi battı diyen de benden kat ve kat olgun, siz de benden olgunsunuz. Ufak bebeğim ben (Büyük bebek nasıl oluyorsa?) Daha doğru düzgün Türkçe bile yazamıyorsunuz, gelmiş bana büyüklük taslıyorsunuz.

Ayrıca kusura bakmayın siz kendinize böyle hitap edilmesine alışkın olabilirsiniz ama çevremde bana böyle hitap eden kimse yok, seviye meselesi yani.

Bu konuyu okuyan diğer arkadaşlardan özür diliyorum, konuyu istemeyerek de olsa farklı noktalara çektim, bir daha düşüncelerimi söylemem.

Arkadaşınızın banı açılıyor 2 gün sonra, yine böyle konular açar, es kaza bir gün muhalefet olursunuz, size de söver siz benim yaptığımı yapmazsınız, yarabbi şükür der sineye çekersiniz, nasıl olsa önemli olan şey menfaatlar burada.