Ben işime geleni değil bana doğru geleni savunuyorum demiştim daha önce, tam da senin gibiler için söyledim bu cümleyi.
Daha konuşmasını bilmeyen, Kadir Gecesi küfür eden bir adamı çıkarlarınız uğruna savunuyorsunuz.
Ne yani hiç mi konu açana karşı düşüncede insan olmayacak bu forumda? Kaldıki beni ezbere zihniyetle her konu açana muhalefetmişim gibi göstermeye çalışıyorsun ama (sözde)çıkarların gözlerini o kadar kör ediyor ki her yol mübah deyip okumadan savunup böyle muhalefet hale geliyorsun insanlara.
Neyse daha fazla yazmayacağım sana, senin zihniyetindeki insanlarla düzgüncene oturup konuşup tartışamayacağımı biliyorum çünkü.
btün yazıları okudum ama ben küfür göremedim siz cam fanusta falan büyüdünüz heralde yada ufak bebekler gbi "anne bu bana salak dedi küfür etti" die şikayet ediyorsunuz galiba.
Evet konulara karşı yorumlarda olacak ama daha merhaba demedn sizden hiçbişi çıkmaz deyince insanın kafası atar heralde.
Siz diyorsunuz site açıcaksınız net çöplüe dönücek.
Google zaten aptal her önüne geleni başa taşıyor.
bu konu okununca 100 kişi bu işe atılıcak ama belki 3 belki 5 kişi kazanıcak
ama sonuç olarak "5>0" dimi hocam????
net çöplüe dönecek diye hiç bişi yapmadan bekleyelim o zaman
peki bu çöplüe kim karar werecek sen mi??
Bırakında adamlar bi iş yapsın kırmadan dökmeden nası olucak bu işler bırakın çöplüe çevirsinler biraz temizlikçi olarak google var nede olsa.
Siz galiba hiç hata yapmadan çok para kaldırdınız sitelerden.
Yada hiç siteniz yok SİZ ego tatmini için buralarda dolaşıyorsunuz.