"2010 - Her Yönüyle PHP 6 - KODLAB Yayın - (Mehmet Şamlı)" okuyorum bende başlangıç olarak güzel gerçekten. Pratik yaparak ve php sitelerinde videoları izleyerek, deneme yanılma yoluyla hatalarla karşılaşa karşılaşa öğrenilebilir. Tabi 2 gün çalış 1 hafta ara ver olursa bilgiler uçuyor sürekli ilgilenmek gerek içinize sinene kadar. içinizden geliyorsa öğrenmek ve azim varsa her türlü başarırsınız. Mantığı kavradıktan sonra kolay gelir. Mehmet şamlıda eski şeyler olsa bile siz mantığı oturttuktan sonra hatalarla karşılaşacaksınız forumlarda aynı şeyler yüzlerce kez sorulmuş ve okuyarak üstesinden gelebilirsiniz.
http://www.php.net/manual/tr/language.types.php burdan da en büyük kaynağı elde edebilirsiniz. Takıldığınız yerde soracağınızı google'da arayın daha önce mutlaka sorulmuştur. Araştırma bu şekilde yapılarak öğrenilir. Ben videolu derslerden öğrenmek isterim derseniz türk ekip php videolu anlatım cd'leri var makul fiyata onuda alabilirsiniz baya etkisi olur başlangıç olarak. Şahsen izledim sonuna kadar videolarını etkili oldu.. Umarım birşeyler öğrenirsiniz.. Başarılar.