yönetmelikte yok diye düşünüyorum aksi olsaydı diger bölümlerdeki(eğitim bilimleri ve muhendislik fakultesi)öğrenciler alamazdı.
Ayrıca Yönetmelikte şöyle bir hüküm var
Danışman öğrencinin okulu zamanında bitirebilmesi için ders saatlerini düzenler ve öğrenciyi bilgilendirir.
Örneğin gecen yıl 14 kredilik dersin çarşamba günü saat 10:30 ile 12:20 arasında 2 saat dersi var 2 kredilik ders olan epidemiyoloji de aynı saatte halbuki bu 2 kredilik dersi saat 8:30 10:20 ye alsa sorun yok 16 öğrenci magdur olmayacak danışmanın soylediği ilk sey otomasyon kabul etmiyor ama elimizde ders kaydı yaparkenki yazıcı cıktısı vardı otomasyon kabul ediyordu.Daha sonra ise o 2 kredilik dersi sabah saatine alamayacagını hocanın o saatte gelemeyecegini soyledi.Verdiginiz forumada yazacam inş. bir çözüm bulurum.
inşaallah sorunuzu çözersiniz. benim aklıma gelen başka 2 öneri:
- o 2 kredilik dersi danışman hocanız vermiyorsa; dersi veren hocaya gidip durumunuzu anlatıp, dersi sabah 8:30'a almasını da rica edebilirsiniz.
- akşam saatlerinde o 2 kredilik ders tekrar veriliyor mu? eğer veriliyorsa siz de dersi veren hocadan ricada bulunur, akşamları derse girersiniz.