Tek bir şey istiyorum joomlada açık var diyenler bana hacklediği bir tane joomla sitesi gösterebilir mi ama kendisi diyorum.Gösterirseniz joomlada açık var diyecem kabul etcem.
Joomla'nın kendisinde açık olması çok garip olur zaten ancak sonradan kurulan eklentilerde açık olma olasılığı çok yüksek. Özellikle ücretli eklentileri vvarez ile yüklüyorsanız.
WP esnektir. Siz buradaki düzenlemeleri boşverin. İşini layıkı ile yapan WP tasarımcılar var. Joomla için de var.
Şu anda birinin Joomla ile yaptığı emlak sitesini tekrar yapıyorum. Ne düzen var ne fonksiyonellik. Sol giriş paneline 3. bir filtre eklemek için olmadık eklenti dosyalarını editlemek gerekiyor. WP ise sadece wp-theme klasöründeki tema'yı editlemeniz yetiyor çoğu zaman. Şimdi en baştan kendim yazıyorum Emlak sitesini.
Uğraşamam şu eklenti bu eklenti diye.