PeRSia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin gibi düşünen ve davranan insanlar yüzünden bu forumda düzgün paylaşım yapan çok az insan kaldı. Kim ne zaman bir şeyler paylaşsa bir muhalefet ses çıkıp saçma sapan şeyler söylüyor. Adam banlandı; rahatsındır şimdi inşallah.

Bıçağı doktara verirsen ameliyat yapar hayat kurtarır, katile verirsen cinayet işler hayat söndürür. Burası bir forum sitesi; kim doktor kim katil ayırarak paylaşım yapılabilme lüksü yok. Her bilgi iyiye ve kötüye kullanılabilir. Burada ingilizce bilen ve düzgün siteler açacak olanlar olduğu gibi tersi de olabilir. Mühim olan bilgiyi paylaşmaktır. Fakat senin gibi zihniyete sahip olanlar bunu anlayamaz.

Burada bilgi paylaşmanın cezası -REP ve ardından da ban yemek olmuş!
Yazık olmuş furkaneye diye düşünüyor olabilirsiniz. Ama asıl onu banlatan arkadaşa yazık!

Ben işime geleni değil bana doğru geleni savunuyorum demiştim daha önce, tam da senin gibiler için söyledim bu cümleyi.

Daha konuşmasını bilmeyen, Kadir Gecesi küfür eden bir adamı çıkarlarınız uğruna savunuyorsunuz.

Ne yani hiç mi konu açana karşı düşüncede insan olmayacak bu forumda? Kaldıki beni ezbere zihniyetle her konu açana muhalefetmişim gibi göstermeye çalışıyorsun ama (sözde)çıkarların gözlerini o kadar kör ediyor ki her yol mübah deyip okumadan savunup böyle muhalefet hale geliyorsun insanlara.

Neyse daha fazla yazmayacağım sana, senin zihniyetindeki insanlarla düzgüncene oturup konuşup tartışamayacağımı biliyorum çünkü.