NFY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şuradan kapanması taraftarı olduğunuzu belirtebiliyorsunuz.

Ben denedim, rahatım.
Aynen bende sildim hesabımı.

HyperFt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak biliyormusun sen gibi ırk düşmanlarının iki klişe lafı vardır. Sen birisini kullanmışsın. Hiç samimi değilsin. Herşeyin altında birşey aramayın. Facebook'nu kürtçe'yi dil olarak oraya eklemesi suçsa Türkçe'yi eklemeside o kadar suç. Sizin gibi andavallar yüzünden bu ülkede çoğu insan ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyor. Facebook'un saçma olması veya olmaması önemli değil burda. Sizin saçma konuşmalarınız.
Söylediklerinin ilk kısmında haklısın. Sevmiyorsan girmez kullanmazsın. Böyle saçma sapan konuşmazsında aynı zamanda.
Siz belli bir din tabanında dünya'ya baktığınız için radikal düşüncelere kapalı insanlarsınız. Kişiyi ifade etmek için başına illaki "Hazreti" sıfatını koymak zorunda değiliz. Bildiğim kadarıyla arapça'da sayın demek. Yani İslam'ın peygamberi olan kişiye saygım sonsuz ancak sizin din tartışmasını ırk tartışmasına sokmanız Kürtleri aşşağılamaya çalışmanız çıldırttı beni.
Yahudi olmayla alakasını kuramadım. Senin gibi beyin yoksunu kimselerin teknikleri bizim yaşadığımız real dünyada pek geçerli sayılmıyor. Ancak senin gibi birisi Yahudi olmayla bunu bağdaştırabilirdi zaten.
--
Tekrar diyorum, dini bir kin kusma eyleminizi o çerçevede devam ettirin. Orda yapılanı desteklemiyorum ancak konuyu iki dakikada kürt düşmanlığınına getirdiniz. Herzaman yaptığınız gibi din sadece sizin için amaca ulaşmaktaki bir araç. İçinizdeki pislik duyguları, Kürt düşmanlığını ifade etmek için dini kullanıyorsunuz. Ancak unutmayın, o hakaret edilidğini düşündüğünüz din insan ayırt etmemeyi emreder. Sizin gibi tatlı su müslümanları benimle burda bir tartışmaya girmek için yeterli düzeyde değilsiniz. Önce kişisel inançlarınızı genel bir tartışmaya alet etmemeyi öğrenin ardından benim seviyemdeyken benimle tartışmaya başlayın.

Sana cevap vermeye dahi değmez ancak sadece şunu söyleyim.
Senin nereden geldiğin bellimi müslüman olmayan kardeşim?
Adem havva diyeceksin değilmi?
ee ordaki kürt vatandaş nerden geldi?
Ne bu küçümseme duygusu.
Sizin atalarınız 1945'de Berlin'de yok edilmişti. Siz nerden nasıl türediniz anlatayım istersen?
Arkadaşım neden bahsediyorsun sen. Pkk partisini ben mi destekliyorum. Bizim atalarımızın 5000 yıllık tarihi var. facebook yanlı davranışı belli yahudinin oyunu. Benim çok Kürt kardeşim vardır askerde de omuz omuza eğitim aldık. Ama sen ırktan bahsediyorsan ırkçılık yapıyorsun işte. Dinsizsen sana diyecek kelimem yok. Ben lazım ama devletime diyormuyum bana bi devlet yeri var devlet kuracağım. Böyle saçmalıklara girme. Sizin atalarınız dediğin insanlar bu ülkeyi kurtardı nankörlük etme. Zaten sana cevap yazmayacaktım ama kürtleri senin sözlerinle genelleme yapamayacağım. Senin sözlerine tüh sana diyen çok kürt vardır. Kürtlük bir ırk değildir bunu beynine sok da zorla sokmayalım.

GraMaj adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostlar conk bayırında,anafartalarda,arıburnu da,kocatepe de Türkü,Kürtü,Lazı,Çerkezi,vb..sırt sırta verip savaşmadık mı?Bu ne biçim bir tartışmadır.Ayıptır,Günahtır.Dağdaki Şerefsizlerle Kürt kardeşlerimizi aynı kefeye koyamazsınız.Bir Milletin Tek Resmi dili olması mecburiyettir.İki,Üç ve daha fazla resmi dil olursa o devlet batmaya mecburdur.Azıcık Tarih bilirseniz..Bnu rahatlıkla görebilirsiniz.Tabi sen gidip trabzonda ki teyzeme türkçe konuş diyemezsin.Bu bir kültür zenginliğidir.Nasıl Osmanlı hoşgörülü olduysa kürt,türk,çerkez,laz ayırmadıysa ecdatları olarak (Kürt,Türk,Laz,Çerkez vb..)bizim de bu çizgiden gidip bizim bölmeye çalışan aç kurtlara,çakallara yem vermeyelim.Arkdaşında kastten peygaberimize saygısızlık yapmış olabiliceğine katılmıyorum..Sevgilerlee..
Yok arkadaşım bunlar illa bize devlet ver derler. Amaçları sadece ülkeyi karıştırmak. Ama o da bitiyor, pkk bitince bunun gibi düşünenler de bitecek işte.

Facebook hesabımı sildim artık kullanmayacağım.