garipserseri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha önceki sahibi olan mehmet beyi istedğiniz gibi avukatlar aracılığı ile istediğiniz gibi hakkında işlem yapabilirsiniz

bu Bizim firmamızı kesinlikle bağlamaz satış olalı yaklasık 1 ay yakın oldu canlı destekten size bilgi verdiğimiz gibi

burdan tüm okuyan kişilere tekrardan belirtiyorum bu alan adının biz satın almışbulunmaktayız sadece ve sadece alan adını burda kayıtlı olan müşterilerin hizmetleri mehmet bey tarafından baska bir firmaya devir edildi veya edilmedi bu konuda bilgimiz bulunamaktadır
eger dikkat ederseniz muzaffer bilisim ile ilgili söyle veya böyle diye birsey yazmadim sizin firmanizla veya sizinle sorunum yok beni magdur eden ve domain panellerini öyle veya böyle bir yer belirterek tasima islemi yapmadan siteyi satmak ve müsterilerini bilgilendirmeden bu iside yapmak neyin nesidir anlamadim? daha öncede hosting aldigim bir firma satin alinmisti ama tüm müsterileri ile satin alinmis ve kimse böyle magdur olmamisti valla benim isim servertescil.net´in eski sahipleridir yenisi beni baglamaz ben yasal yollarla isimi yürütecegim öyle veya böyle bu kisiler benim magduriyetimide karsilayacak karsilamazlarsa yatarlar icerde umrumda dahi degil!