KMLGRLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merdiven altı mı. Merdivenin üstünde İsmet İnönü ve ahtapot tayfa, altında halk varsa evet merdivenin altından çıkıp çıkıp duruyoruz. Sizi rahatsız etmeye de devam edeceğiz üzgünüm.

Sol ve sağ taban birbirini kıracağına Tayyip Erdoğan gibi sağ duyulu il başkanları çıkıp karar yetkisini sessizlikten yana kullansaydı. İslam'da anarşi yasaktır. Darbenin sonuçları konusunda söylediklerin garip ve eğlenceli. Kanaat önderiniz bugün Evren yasasını övdü, sen gelmiş burda onun sonuçlarını yeriyorsun. Birbirinizle çelişmeyin. Ayrıca ben darbe demedim, statüko dedim. Desteklediğim insanlar referandum konusunda darbe olayını ön plana çıkarıyor olabilir, ben halka yukardan bakan, seçtiklerini hazmedemeyen ya da devletin gerçek sahipleri edasıyla aniden ortaya çıkan, "yanlış bir durum var düzeltmeye geldik" olan 1800lerden beri gelen o zihniyetten sıkıldım.

Bu ülke Takrir-i Sükunları gördü. Ne baskısından bahsediyorsun sen.

Seninle uğraştığımı da sanma. Saçma sapan her konuyu referanduma bağladığın için dayanamadım yazdım. Sizin gibi ahtapotlarla Mustafa Kemal baş edememiş ben mi baş edeceğim.
Omurgasız bir cemiyetin bir bireyi olarak kullandığın tabir aynasıdır kişinin olmuş. Bir de laik Cumhuriyet'i kuran Yüce Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü utanmadan kullanmazmısınız, gerçekten ilginç.

Darbenin sonuçları konusunda eğlenceli bulduğun maddelerin aksini ispatlayabilirmisin merak ediyorum ? Söylediğim tüm maddeler birebir gerçektir. İşinize gelmedimi " ilginç ve eğlenceli "

Yaz günü devlet imkanlarıyla kömür dağıtmaya, İstanbul'un en pahalı alanlarına reklamlar vermeye, iftar çadırları kurmayıp insanlara evet propogandası yaparak iftariye dağıtmaya, valileri koltuktan kaldırıp memleketlerine konuşmaya, hali hazırda inşaat olan yerlere ruhsat vermek karşılığında pankartlar asmaya devam edin amacınız uğruna, gün gelicek devram dönücek tekrar.

Neyse arkadaşlar, polis sınavında soruların cemaat tarafından dağıtılmasından sonra KPSS ve YGS de de soruların dağıtılmasını tartışmaya devam edin başlık altında.