KMLGRLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeter cevap vermeyeyim diyorum da sıktın ama. Kafayı mı yediniz be adam.

Şikayet ettiği merciye hükümet değil meclis üye gönderiyor. ATAMIYOR.

Sayıştay ve barolar 3 tane üye önerecek, meclis te uygun bulduğunu gönderecek.

Şu son çırpınışlarınızı öyle keyifle izliyorum ki. Referandum sonucunun ne olacağından emin olduğunuzu biliyordum da, böylesine çirkinleştiğinize göre bir o kadar da endişelisiniz.

Neymiş hukuk devleti? Hakimlerinin kanun koyucuğu gibi çalıştığı, bir ideolojinin önderliğine soyunan, halka hesap vermek zorunda olmayan, kendi arasında bir kast sistemiyle çalışan sistem mi hukuk devleti. Hadi ordan.

Herkes çaldı çırptı diyenler de, en az Levent Kırca kadar komiksiniz. II Abdulhamid,Vahdettin,Menderes,Özal... Hepsine dendi o çaldılar da çırptılar da. Hepsinin de ne kadar kıymetli insanlar olduğu yıllar sonra anlaşıldı, hepsi de halkın kalbindedir. Ülkenin iliğini kemiğini kuruttunuz, hala ittihatçı zihniyetiyle önünüze gelene çaldılar çırptılar.
Anladınız 8 yıllık padişahlığınızın son demlerindesiniz, ülkeyi dipten oymaya devam. Ama merak etme, 80 yıldır nasıl koruduysak yarın da biz burada olup aynı şekilde koruyacağız

Meclis hani Cumhurbaşkanı'nın yaptığı gibi 250 oy değilde 70 oy alıp akademik kariyeri belli olmayan kişinin atamasını yaptığı gibi mi önerilere cevap vericek ?

Bir de utanmadan demezler mi, kardeşim akp atamayacak mevcut hükümet-meclis atayacak, siz iktidar olun siz atayın. Be utanmazlar, seçilen üyelerin görev sürelerini de söylesenize biraz yüzünüz varsa ? Akp nin seçtikleri başımızdan 15 yıl gitmeyecek! Tv ler de car car konuşup, yandaş gazeteleriniz de satır satır yazmayı biliyorsunuz işinize gelenleri, bunları neden konuşmuyorsunuz ?

Buraya gelip mesajımı görüp hemen cevaplamışsın da bunca kopya skandalına neden gelipte tek kelime yazmadın ? Ayıptır, ayıp!

Çalınmadı, çırpılmadı, hak yenmedi diyenler bilin ki bu yenen KUL HAKKINA siz de ortaksınız, hesabınızı nasıl vericeksiniz ? Yoksa hocanızın dediği gibi BU YOLDA HER ŞEY MÜBAHMI ? KANLI MI OLACAK KANSIZ MI ? Bunu neden dile getiremiyorsunuz ?