Bu konuda oldukça fazla tecrübem olduğu için froum sakinlerine hitaben eklemeler yapayım.
Sosyal medya sitelerinin önemini artıran forumlardaki çığırtkanlardan başka bi'şey değil. Sosyal medya sitelerinden aldığınız linkler sürekli olmazsa 10k'lık siteniz 1 hafta 30k olur ardından düşersiniz. hızlı index vs için googlenin linklerden görmeye ihtiyacı yok. İndexleme teknolojini çok ileri götürdü. Siteye göre verileri alıp primary hale getirirken düşünüyor sadece olay bu.
XXX Bu şekilde link alırsanız adamın alt sayfasını filtreye sokarsınız peşi sıra ardından adamı filtreye sokarsınız. Mümkün olduğunca link almaya devam ederseniz eleman bi' süre sonra backlink dengesizliğinden sandbox'a girer. Elemanın günahı nedir burda.
Tanıtım yazınıza link alacaksanız tanıtım yazısı aldığınız siteye göre bunu belirleyin. otorite siteye 1k alırsınız, yeni siteye 5 dofollow yeter. Tanıtım yazısı satanları canından bezdirmek istemiyorsanız sözümü dinleyin bunu okuyan sevgili forum sakinleri.
K.bakmayın şuan bir işim olduğu için sadece bi bölümüne cevap vereceğim. Eğer Google sadece backlink yüzünden bir siteyi filtreye alıyor olsaydı herkes rakip sitesine 1.000.000 blast link kasar filtreye sokardı.
Diğer arkadaşıma da teşekkür ediyorum ama warchild'ın da yazarı olduğu seoros sitesinde belirtildiği gibi yorumlar da yazı kadar değerlidir.Klasik teşekkürler , eline sağlık tarzı yorumlar yerine benim vermiş olduğum bilgiyi geliştirmeye yönelik yorumlar çok daha işe yarar olacaktır.Ben zaten %100 doğru demiyorum , kendi oluşturduğum ve takibini yaptığım sitelerde olumlu sonuç aldığım bir yöntemi paylaştım.