ilk yükleme istendiği için bende kararsız kalıp hakkımı satışı iptalde gördüm daha önce alışverişimiz olduğu halde ilk ödeme yapmak istememesi açıkcası hesabın başkası tarafından ele geçirildiği hissene kapıldım.
Hesabın başkasının eline geçme ihtimalini düşünmeniz çok yersiz, daha önceki ticaretimizde önce kontörü siz yüklemiştiniz, akabinde karşılıklı olarak güven trade+ verdik.
Şu linkte görüldüğü gibi
Tıklayın
Mal/Hizmet alacak olan benim, sanki şahibeli bir satış yapıyormuşum gibi bir duruma düşürüldüğümü görüyorum. 29 TL'ye alırmıyım diye mezarcı bir anlayışla konu açmaktansa 30 TL verip baş ağrısından kurtulmak daha doğruymuş. Konu kapatılabilir.
Anlaşamadık önce kontör yüklenmesini talep etti. Tradem 145 olduğu halde. Verecek arkadaş da dikkat ederse sevinirim. İyi çalışmalar.
Ben 2004 yılı üyesiyim birkez banlanmadım, siz 2009 yılı üyesisiniz. Ben ticaret yapmıyorum ki tradeim olsun, bende kontör, link, çorap, kazak satsam benimde tradeim o kadar olur. Sahtekarmışım gibi dikkat edilmesi gereken biri olarak gösterilmem yakışıksızdır.
Nerden konu açtık, 1 tl için açıklama yapmak zorunda kalıyoruz.