Debugger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi sabahlar hocam, r10'dan ulaştım biraz önce hatta seni çekiştiriyorlardı ondan merak ettim , bak seni çekiştirmelerinde de bir hayır varmış. Adamlar sana iş verenin diyorlardı bir yerde daha biraz önce o kelime üstüne girdim ama adamın dediğinin tersine tatmin edici bir siteniz var başarılarınızın devamını dilerim. Hocam bir toplist sitesi açtım ve tanıtımına ihtiyaç var şu anda , ileride ihtiyacın kalkacağını düşünüyorum çünkü çekilişle altın dağıtmaya başlıyacağım ve bir kaç ay sonra popüler olabileceğine inanıyorum . Neyse üst bannerim sanırım kare olandan daha çok sayfada gözüküyor ve eğer dönüşümlü değilse yani her zaman reklamım dönüşümsüz gözükecekse 1 ay denemek istiyorum uygunsa tabii . Hatta bannerin adresinide vereyim uygunsa yapıştırıver hemen bana sormadan yarın yollarım paranı. banner yolu: http://www.altintoplist.com/images/bedava_altin.gif title ve iç title sadece toplist olacak. Tekrar görüşmek dileğiyle.
Bana gönderdiğiniz mesajı yayınlayarak konuya destek verdiğiniz için teşekkür ederim.