Mega adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeş geçen defada öyle yaptın ağır konuştum geldin msnde özür diledin ve yine aynı hatayı yapıyorsun.
kardeş ben o temayı ücretsiz dağıttım zaten ki bir iki editleme yaptın diye footerden linkimi kaldırma hakkını kim sana veriyor?
utanmadan birde diyorsun ki bir haftadır üzerinde çalıyorum? senin gibi emek hırsızları varken artık insan nefret ediyor paylaşım yapmaktan. birde utanmadan gelip msnde yardım istiyorsun. sana tek sözüm var sen karaktersizin önde gidenisin
İyi de tema yayınlanmadı ve . dağıtılmadı ne footerinden bahsediyonki.. temada az bucuk editleme payım var. nasıl olsa dayım dır. batman nickili kişi..bu sitede senin ne emeğin var yaww Ve bu temada anarchi nin teması pophov3 temasıdır.. Sen git kendi Temanın ne olduğunu öğren bence resm bakıp a bu benim fonksiyonlarım a bu benim temamdır kesin.. sözle konuşma bence.

+ senni eski editlenen teman hiç yayınlanmadı satılmadı.. satırtmadık anlayacağın gibi. Böle bir husus olduğunda laga lugaya başla bence tutarsız konuşma bence.. emek hırsızlığı falan ne kelimedir.